Ilmajäähdytteinen Aftercooler paineilma

Ilmajäähdytteinen Aftercooler paineilma

Jälkeen jäähdytin, Compresser, ilmansuodatin valmistaja / toimittaja tarjoaa Ilmastointi jäähdytetty Aftercooler paineilma, jäähdytys kuivain, vesi öljyn erottimen ja niin edelleen.

product details


Tuotteen tiedot

Perustiedot

  • Malli NO.:KAB

  • Tavaramerkki: YDGET

  • Erittely: SET

Tuotteen kuvaus

Flow rang(nm3/min): 1 - 56
Virta supply(v/hz): 220/50--380/50
Power(w): 120--1500
Ilmastointi, connection(mm): Dn20 (g3/4 ''):--dn100(f4)
Dimension(mm): L 600--1680(mm)
W 400--750(mm)
H 800--1860(mm)

Yhteystiedot nyt

Zhejiang Yuanda Ilmastointi erottaminen Equipment Co, LTD

YDGET on valikoima PSA typen & happea generaattorit, kalvo typen & happea generaattorit, typen puhdistusjärjestelmät jne, ja käytetään laajasti teollisuuden petroleum, öljy- ja kaasuteollisuuden, kemikaaleja, elektroniikkaa, Metallurgia, hiilet, lääkkeet, ilmailu, autot, lasi, muovit, ruokaa, hoitoa, viljan, jne. Vuotta tutkimusta Ilmastointi erottaminen tekniikka ja rikas ratkaisu kokemuksia eri toimialoilla YDGET tarttuu antaa asiakkaillemme entistä luotettavampia, edullisempaa, helpompaa ammatillinen kaasun ratkaisuja.

Olemme kokenut ammattitaitoinen aina valmis palvelu. Myynnin insinöörit huolellisesti analysoida eritellyt vaatimukset ja tarjota sopivia ratkaisuja sinulle. Myynninjälkeinen palvelujärjestelmä takaa reagoitava ongelmat 24 tunnin kuluessa ja niiden päätöslauselmien lyhyessä ajassa. YDGET vastaa myynnin jälkeistä typen ja hapen generaattorit ja muut liittyvät laitteiden tarjoamia meille.

YDGET on omistettu toimittaa asiakkaillemme entistä luotettavampia, edullisempi ja helpompi Ilmastointi erottaminen ratkaisuja ja ammattitaitoista palvelua.


Hot Tags: ilmajäähdytteinen aftercooler paineilma, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas, viejien, myyjä, ostaa

Pari: Ei

Seuraava: KAB veden jäähtyä tehokas ilmastointi jäähdytin

Tutkimus

You Might Also Like