Täysin automaattinen Psa typpigeneraattori

Täysin automaattinen Psa typpigeneraattori

1.Yritys yleiskatsaus Zhejiang Yuanda Air Separation Equipment Co, LTD. on valikoima PSA-typpeä ja happea generaattoreita, kalvo typpeä ja happea generaattorit, typpipuhdistusjärjestelmät jne., ja niitä käytetään laajasti öljy, öljy ja kaasu, kemikaalit, elektroniikka, ...

product details

1. Yrityksen yleiskatsaus
Zhejiang Yuanda Air Separation Equipment Co, Ltd. on valikoima PSA-typpeä ja happea generaattoreita, membraanityppeä ja happea generaattoreita, typpipuhdistusjärjestelmiä jne., ja niitä käytetään laajasti öljyn, öljyn ja kaasun, kemian, elektroniikan, metallurgian, hiilen, lääkkeiden, ilmailu-, autos-, muovia, ruokaa, lääketieteellistä hoitoa, viljaa jne. YDGET on vuosien ajan pyrkinyt tarjoamaan asiakkaillemme entistä luotettavampia, edullisempia ja helppokäyttöisempia ammattikaasuratkaisuja.
Meillä on kokenut ammattitaitoinen tiimi, joka on aina valmis palvelemaan sinua. Myyntinsä insinöörit analysoivat tarkasti määritetyt vaatimukset ja tarjoavat sinulle sopivia ratkaisuja. Jälkimyyntipalvelujärjestelmä takaa nopean vastauksen ongelmiisi 24 tunnin kuluessa ja niiden ratkaisut lyhyimmässä ajassa. YDGET vastaa myynnin jälkeisistä palveluista typen / hapen generaattoreiden ja muiden vastaavien laitteiden tarjoamille.
YDGET on sitoutunut toimittamaan asiakkaillemme entistä luotettavampia, edullisempia ja helppokäyttöisempää ilmanerotusratkaisuja ja ammattitaitoista palvelua.2. Miksi valita PSA typpigeneraattori?
Suuri typpipuhtaus
PSA-typpigeneraattorilaitokset mahdollistavat erittäin puhtaan typen tuotannon ilmasta, jota membraanijärjestelmät eivät kykene tuottamaan - jopa 99,9995% typpeä. Tämä typpipuhtaus voidaan myös varmistaa kryogeenisillä järjestelmillä, mutta ne ovat huomattavasti monimutkaisempia ja perusteltavampia vain suurilla kulutusmäärillä. Typpigeneraattorit käyttävät CMS (hiilimolekyyliseulaa) -tekniikkaa tuottamaan erittäin korkean puhtauden typpeä jatkuvasti ja ne ovat saatavana sisäisten kompressorien kanssa tai ilman.
Alhaiset käyttökustannukset
Korvattaessa vanhentuneita ilmanerotuslaitoksia typpituotannon säästöt ylittävät suurimmaksi osaksi 50 prosenttia [citation needed]
Typpigeneraattoreiden tuottama typen nettokustannus on huomattavasti pienempi kuin pullotetun tai nesteytetyn typen kustannukset.
Typpigeneraattorit aiheuttavat vähemmän vaikutuksia ympäristöön
Typpikaasun tuottaminen on kestävä, ympäristöystävällinen ja energiatehokas lähestymistapa puhtaan, puhtaan ja kuivan typpikaasun tuottamiseen. Energian, joka tarvitaan kryogeenisen ilmanerotuslaitoksen ja nestemäisen typen siirtämiseen laitoksesta laitokseen, tarvitaan vähemmän energiaa, jolloin syntynyt typpi kuluttaa vähemmän energiaa ja tuottaa paljon vähemmän kasvihuonekaasuja.

3. Miksi valita Yuanda KNA -sarjan PSA typpigeneraattori
määrittely
1) Puhtaus: 95-99,9999%
2) Kapasiteetti: 5-8000Nm3 / h
3) Paineilma: 0-0,8 MPa (myös 1,0 ~ 15,0 MPa)
4) Kastepiste: -45 astetta - -70
Tekniset ominaisuudet
1). Tuodut pneumaattiset venttiilit käyttöikä on yli 3 miljoonaa kertaa;
2). Siemens PLC Älykäs ohjelmavalitsin, helppo ja vakaa toiminta;
3). Erityinen inertti keraaminen pallo-diffuusiotekniikka tekee ilmavirran jakautumisesta tasaisesti; parantaa adsorptioaineen adsorptiotehokkuutta;
4). Self-force cylinder compress-laite (patenttijulkaisu: ZL-200820168079.9) hiilimolekyyliseulan käyttöiän suojelemiseksi;
5.) Alkuperäinen keskipakovoima Täyttö (Patenttinumero: ZL-200820168078.4) varmistaa tehokkaasti täyttömäärän.4. Typpi / happi Kaasu tyypillinen sovellus


5 . Pakkauskuljetukset ja jotkut loppukäyttäjät


6. Laadunvalvonta
YUANDA Gas Enigineering & Technology Voit olla varma YDGET-ratkaisun laadusta. YUANDA käyttää vain parhaita toimittajia ja komponentteja. Ja kaikki typpigeneraattorit testataan ja tilataan ammatti-asiantuntijoilla varmistaaksemme, että kaikki on pätevä ennen kuin he lähtevät tehtaalta.

7. Takuu
YDGET-tavaran takuuaika on 360 päivää asennus- ja käyttöönottopäivän jälkeen tai 420 päivän kuluttua tavaroiden vastaanottamisesta, riippuen siitä, kumpi aikaisemmin tapahtuu.

8. Huolto ja tuki
YDGET tarjoaa valikoiman palveluita, joiden avulla voit maksimoida edut. Jotta voisimme parhaiten sopia, tarjoamme kiinteän hinnan palvelusopimuksen käyttöajan tai kalenterin mukaan
aika. Tietenkin kaikki asiakkaat ovat tervetulleita soittamaan meitä milloin tahansa. Olemme aina enemmän kuin halukkaita auttamaan sinua.
1) Konsultointi
Apua omatoimiseen apuun, kokemusten vaihtoon ja yksilölliseen tukeen.
Jos sinulla on kysyttävää laitoksen toiminnasta tai tarvitset jotain vianmääritystä varten, annamme neuvoja puhelimitse tai kirjallisesti. Suora yhteys teidän kanssanne on meille erittäin tärkeä, sillä se muodostaa perustan pysyvälle yhteistyölle kumppaneina molempien osapuolten hyödyksi.
2) Käyttöönotto
Järjestelmällinen lopullisesta hyväksynnästä erektioon asianmukaisen toiminnan ja taattujen ominaisuuksien hyväksymiseksi. Tämä sisältää laajan toimintakokeen, ammattimaisen täytön adsorbenttien ja katalysaattoreiden kanssa, oikean käynnistyksen, käyttöparametrien optimaalisen asettamisen ja kaikkien turvatoimintojen tarkistuksen. Samanaikaisesti koulamme käyttöhenkilökuntaa laitoksen toiminnasta ja toiminnasta.
3) Varaosa-huolto
Maailmanlaajuinen, nopea ja edullinen koko laitoksen käyttöiän ajan. Kaikkien toimittamamme kasvien komponenttien tunnistetiedot auttavat meitä tunnistamaan selvästi tarvitsemasi varaosat. Toimitamme sinulle pitkän käyttöiän ja taloudellisen tehokkuuden.
Muutoksista ja laajennuksista etsimme optimaalista ja taloudellista ratkaisua yksilölliseen tarkoitukseenmme.
4) Huolto / korjaukset
Säännöllinen tarkastus ja huolto takaavat jatkuvan käytön, välttää vahinkoja ja estää odottamattomat erittelyt. Huolto- / korjaustöissä tarkastetaan kaikki toiminnot ja kunnon, vaihdon puutteen, käytettyjen ja kuluneiden osien komponentit ja sen jälkeen optimaalisesti tehtaasi tehtaalla tiettyihin käyttöolosuhteisiin. Riippuen laitoksen koosta ja
Palvelualueemme kattaa myös korjausten tarkan aikataulun sekä urakoitsijoiden koordinoinnin ja valvonnan. Tietenkin toimitamme ylläpitoasiakirjat raporttien ja varaosasuositusten muodossa ja sovitamme aikataulusi mukaan sinun vaatimuksiisi.
5) Koulutus
Tietotaito henkilökunnalle.
Käyttö, huolto ja korjaus, sähköiset mittaus- ja säätölaitteet tai prosessisuunnittelu - tarjoamme asiantuntijoidemme erityiskoulutusta. Olipa sivustolla työskentelevät itse istutuksen tai meidän laillamme, keskitymme kysymyksiisi ja ongelmiisi.

9. Kuinka saada nopea lainaus?
Älä epäröi lähettää meille sähköpostia seuraavilla tiedoilla.
1) N2 virtausnopeus: _____ Nm3 / h
2) N2-puhtaus: _____%
3) N2-purkauspaine: _____Bar
4) Jännitteet ja taajuus: ______ V / PH / HZ
5) Typpihappo.

10. Zhejiang Yuanda Air Separation Equipment Co.Ltd.
Lisää: Gaoqiao Industrial Zone, Hangzhou, Zhejiang, Kiina 311402
Puhelin: + 86-571-61712588 Faksi: + 86-571-61712599
Yhteystiedot: Jane Qian
wechat: 13588376592

Sales@ydget.com


Hot Tags: täysin automaattinen psa typpigeneraattori, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas, viejät, myyjä, osta

Pari: Typen generaattori Tuotantoteho 600nm3 tunnissa

Seuraava: Erittäin puhdasta Ilmastointi erottaminen happipullot PSA tekniikka

Tutkimus

Saatat myös pitää