Vety Deoxygenation laitteet

Vety Deoxygenation laitteet

Deoxygenation laitteet, typen generaattori, pakkauskone valmistaja / toimittaja Kiinassa, jossa Deoxygenation laitteiden kautta Carburizing Dp-Jc800, paras myyjä agentti hinta ruutuun sulkemista kone Dongpeng tarjontaa, typen generaattori kemianteollisuuden ja niin edelleen.

product details

KNH vety puhdistus laite

Toimintaperiaate

At huoneenlämmössä nojalla vaikutus korkea katalysaattorina hydrodeoxygenation ja kuivattu poistaa veden epäpuhtauksia ja saada erittäin puhdasta typpeä puhdistuksen jälkeen

Tekniset tiedot

+ Typen tuotos kapasiteetti: 10-3000Nm3/h

+ Typen puhtaus: ≥99.9995 %

Vedyllä sisältö: 1-1000PPm

+ Happipitoisuus: ≤5PPm

+ Kastepiste: ≤ 60 astetta

Tekniset ominaisuudet

+ Automaattisesti äänenvoimakkuutta vety, erittäin automaatio, turvallinen ja luotettava.

+ Käyttää tehokasta katalysaattoreiden kehittyneen teknologian, vakaana.

+ Käyttää turvallisia ja luotettavia osista sekä vakaan toiminnan.

+ Automaattinen lukitukset tuuletus toiminto, useita vika hälytys.

Miten saada nopeasti tarjouksen?

Lähetä meille seuraavat tiedot tarjoamme sopivin typen generaattori ehdotelma ajaksi te. Älä epäröi lähettää meille sähköpostia.

1) N2-virtaus: ___Nm3/h

2) N2 puhtaus: ___ %

3) N2 poistopaine: ___Bar

4) jännite ja taajuus: ___V, PH, HZ

5) typen käyttö.


Miksi PSA typen generaattori?

Runsaasti typpeä puhtaus

PSA typen generaattori kasvien avulla tuotannon erittäin puhdasta typpeä ilmasta, kalvo järjestelmät eivät pysty antamaan – jopa 99.9995 % typpeä. Typen puhtaus voidaan varmistaa myös kryogeenisten järjestelmillä, mutta ne ovat huomattavasti monimutkaisempia ja perusteena vain suurista määristä. Typen generaattorit käyttää CMS (carbon molekyylitason sieve) teknologian tuottaa jatkuvaa tarjontaa ultra erittäin puhdasta typpeä ja ovat saatavilla sisäinen kompressorit tai ilman.

Alhaiset käyttökustannukset

Korvaamalla vanhentunut ilmaa erottaminen kasvit typen tuotannon säästöjä pitkälti enintään 50 prosenttia. [muokkaa]

Nettokustannukset typpi tuotetaan typen generaattorit on huomattavasti vähemmän kuin pullotettu tai nestemäisen typen kustannukset.

Typen generaattorit luoda vähemmän vaikutusta ympäristöön

Tuottaa typpeä on kestävä, ympäristöystävällinen ja energian tehokas menettelytapaan puhdasta, puhdasta, kuivaa typpeä. Energia on kryogeenisten Ilmastointi erottaminen kasvi- ja tarvitaan liikenteen nestemäistä typpeä laitos laitoksen energia verrattuna syntyy typen kuluttaa vähemmän energiaa ja luo paljon vähemmän kasvihuonekaasuja.

Miksi YUANDA PSA typen generaattori?

Tekniset ominaisuudet

1). tuoda Paineohjatut venttiilit elämä on yli 3 miljoonaa kertaa;

2). Siemens Oyj älykäs ohjelma valvoja, helppo ja vakaa toiminta;

3). tiettyä pysyvää keraaminen pallot diffusion tekniikka tekee ilmavirran jakelu tasaisesti; adsorptio tehostaa adsorptiokerroksen;

4). itse pakottaa sylinterin pakkaa laite (patentti nro: ZL 200820168079.9) suojaamaan käyttäen elämän carbon molekyylitason sieve;

5.) Alkuperäinen keskipakopumput tärinä täyttö (patentti nro: ZL 200820168078.4) varmistaa täyttämällä tilavuus enintään.


Zhejiang Yuanda Ilmastointi erottaminen Equipment Co, Ltd

YDGET on valikoima PSA typen & happea generaattorit, kalvo typen & happea generaattorit, typen puhdistusjärjestelmät jne, ja käytetään laajasti teollisuuden petroleum, öljy- ja kaasuteollisuuden, kemikaaleja, elektroniikkaa, Metallurgia, hiilet, lääkkeet, ilmailu, autot, lasi, muovit, ruokaa, hoitoa, viljan, jne. Vuotta tutkimusta Ilmastointi erottaminen tekniikka ja rikas ratkaisu kokemuksia eri toimialoilla YDGET tarttuu antaa asiakkaillemme entistä luotettavampia, edullisempaa, helpompaa ammatillinen kaasun ratkaisuja.


Olemme kokenut ammattitaitoinen aina valmis palvelu. Myynnin insinöörit huolellisesti analysoida eritellyt vaatimukset ja tarjota sopivia ratkaisuja sinulle. Myynninjälkeinen palvelujärjestelmä takaa reagoitava ongelmat 24 tunnin kuluessa ja niiden päätöslauselmien lyhyessä ajassa. YDGET vastaa myynnin jälkeistä typen ja hapen generaattorit ja muut liittyvät laitteiden tarjoamia meille.

YDGET on omistettu toimittaa asiakkaillemme entistä luotettavampia, edullisempi ja helpompi Ilmastointi erottaminen ratkaisuja ja ammattitaitoista palvelua.


Hot Tags: Vety deoxygenation laitteet, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas, viejien, myyjä, ostaa

Pari: pieni psa typen generatorater

Seuraava: Korkea Purifty typen generaattori

Tutkimus

You Might Also Like