Korkea Purifty typen generaattori

Korkea Purifty typen generaattori

Typen generaattori ja hapen generaattori valmistaja / toimittaja Kiinassa, joka tarjoaa Deoxygenation laitteiden kautta Carburizing, typen generaattori kemianteollisuuden ja niin edelleen.

product details

Prosessin periaate:

Carbon media katalysaattori Katalyyttisen toimen pysyi happea Typpikaasun reagoi hiilen elementtejä katalysaattori näin ymmärtää hapen poisto
Kemialliset equationis: C + O2 = CO2

Käyttöalue:

Tämä laite sopii erittäin puhdasta typpeä Asiakkaat, erityisesti tekniikoita tiukasti valvoa hapen ja vedyn magneettisia materiaaleja ja sähköisen teollisuudenaloilla.

--Typen puhtaus: 99.9995 % (02 < = 5PPm\C02 < = 5 PPm)
--Varastoimiskyky ilmavirta: 10-500 Nm3/h
--Typen raaka-aineen puhtaus: > = 99,9 %
--Kastepiste < = 60 ° C ~-70 C
--0utlet paine typen tuotteen: 0.1 ~ 0.6Mpa

Päähenkilöt:

1. vakaus on hyvä ja happipitoisuus on aina alle 5 PPm milloin tahansa;
2. on korkea ja typen 99.9995 % puhtaus pitää vakaa pitkän ajan.
3. luotettavuuden on erinomainen, ja tuotanto on tiukasti mukaisesti IS09002 kasvinsuojelutoimenpiteitä koskevaa kansainvälistä standardia.

Kapasiteetti: 400Nm3/h


Paine Swing adsorptio tekniikka typen generaattori

Ilmastointi typen tuotannon tekniikka adsorptioprosessien typen generaattorit käytön on hyvin tutkittu ja laajasti sovellettu teollisuuslaitosten erittäin puhdasta typpeä hyödynnettäväksi.

Typen generaattori adsorptio-teknologian toimintaperiaate perustuu riippuvuus adsorptio hinnat esillä eri kaasun seos osien paineen ja lämpötilan sellaisista tekijöistä. Typen adsorptio kasveja eri paine swing adsorptio (PSA) kasvit löytänyt laajassa sovellusten maailmassa.

Järjestelmän suunnittelu perustuu kaasun adsorptio ja adsorptiokerroksen elvyttämiseen asetuksen avulla kaksi adsorber – adsorptiokerroksen sisältäviä alusta paineen muutoksiin. Tämä prosessi edellyttää vakiolämpötilassa lähellä ympäristön. Tämän prosessin typpi tuotetaan kasvi ilmakehän paineessa vaikka adsorptiokerroksen uudistaminen onnistuu ilmakehän paineessa.

Swing adsorptio prosessin kussakin kaksi adsorberit koostuu kahdesta vaiheesta käynnissä muutaman minuutin. Vaiheessa adsorptio happea H2O ja CO2 molekyylit diffuusi huokosten rakenteeseen adsorptiokerroksen vaikka typen molekyylit voivat kulkea adsorber – adsorptiokerroksen jossa alus. Uudistaminen vaiheessa absorboitujen osat vapautetaan adsorptiokerroksen ilmattu ilmakehään. Prosessi toistetaan sitten kerrotaan.

Miksi PSA typen generaattori?

Runsaasti typpeä puhtaus

PSA typen generaattori kasvien avulla tuotannon erittäin puhdasta typpeä ilmasta, kalvo järjestelmät eivät pysty antamaan – jopa 99.9995 % typpeä. Typen puhtaus voidaan varmistaa myös kryogeenisten järjestelmillä, mutta ne ovat huomattavasti monimutkaisempia ja perusteena vain suurista määristä. Typen generaattorit käyttää CMS (carbon molekyylitason sieve) teknologian tuottaa jatkuvaa tarjontaa ultra erittäin puhdasta typpeä ja ovat saatavilla sisäinen kompressorit tai ilman.

Alhaiset käyttökustannukset

Korvaamalla vanhentunut ilmaa erottaminen kasvit typen tuotannon säästöjä pitkälti enintään 50 prosenttia. [muokkaa]

Nettokustannukset typpi tuotetaan typen generaattorit on huomattavasti vähemmän kuin pullotettu tai nestemäisen typen kustannukset.

Typen generaattorit luoda vähemmän vaikutusta ympäristöön

Tuottaa typpeä on kestävä, ympäristöystävällinen ja energian tehokas menettelytapaan puhdasta, puhdasta, kuivaa typpeä. Energia on kryogeenisten Ilmastointi erottaminen kasvi- ja tarvitaan liikenteen nestemäistä typpeä laitos laitoksen energia verrattuna syntyy typen kuluttaa vähemmän energiaa ja luo paljon vähemmän kasvihuonekaasuja.

Miksi YUANDA PSA typen generaattori?

Tekniset ominaisuudet

1). tuoda Paineohjatut venttiilit elämä on yli 3 miljoonaa kertaa;

2). Siemens Oyj älykäs ohjelma valvoja, helppo ja vakaa toiminta;

3). tiettyä pysyvää keraaminen pallot diffusion tekniikka tekee ilmavirran jakelu tasaisesti; adsorptio tehostaa adsorptiokerroksen;

4). itse pakottaa sylinterin pakkaa laite (patentti nro: ZL 200820168079.9) suojaamaan käyttäen elämän carbon molekyylitason sieve;

5.) Alkuperäinen keskipakopumput tärinä täyttö (patentti nro: ZL 200820168078.4) varmistaa täyttämällä tilavuus enintään.

Määritys
1) puhtaus: 95 99,9999 %
2) kapasiteetti: 5-8000Nm3/h
3) paine: 0-0.8Mpa (1,0 ~ 15.0MPa on myös saatavilla)
4) kastepiste:-45 asteen---70


Muut vaatimus muitakin tietoja ota yhteyttä vapaasti.


Hot Tags: korkea purifty typen generaattori Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas, viejien, myyjä, ostaa

Pari: Typen toiminnanohjausjärjestelmiä

Seuraava: PSA typen generaattori öljynjalostamo

Tutkimus

You Might Also Like