Puhtautensa typen generaattori renkaat

Puhtautensa typen generaattori renkaat

Ilmastointi, erottaminen, typen generaattori, puhdistus valmistaja / toimittaja tarjoaa typen laitteet ja ilmastointi erottaminen vedenpuhdistuslaitteita, suora-Air kompressorit, typen generaattori ja niin edelleen.

product details

Miksi PSA typen generaattori?

Runsaasti typpeä puhtaus

PSA typen generaattori kasvien avulla tuotannon erittäin puhdasta typpeä ilmasta, kalvo järjestelmät eivät pysty antamaan – jopa 99.9995 % typpeä. Typen puhtaus voidaan varmistaa myös kryogeenisten järjestelmillä, mutta ne ovat huomattavasti monimutkaisempia ja perusteena vain suurista määristä. Typen generaattorit käyttää CMS (carbon molekyylitason sieve) teknologian tuottaa jatkuvaa tarjontaa ultra erittäin puhdasta typpeä ja ovat saatavilla sisäinen kompressorit tai ilman.

Alhaiset käyttökustannukset

Korvaamalla vanhentunut ilmaa erottaminen kasvit typen tuotannon säästöjä pitkälti enintään 50 prosenttia. [muokkaa]

Nettokustannukset typpi tuotetaan typen generaattorit on huomattavasti vähemmän kuin pullotettu tai nestemäisen typen kustannukset.

Typen generaattorit luoda vähemmän vaikutusta ympäristöön

Tuottaa typpeä on kestävä, ympäristöystävällinen ja energian tehokas menettelytapaan puhdasta, puhdasta, kuivaa typpeä. Energia on kryogeenisten Ilmastointi erottaminen kasvi- ja tarvitaan liikenteen nestemäistä typpeä laitos laitoksen energia verrattuna syntyy typen kuluttaa vähemmän energiaa ja luo paljon vähemmän kasvihuonekaasuja.

Miksi YUANDA PSA typen generaattori?

Tekniset ominaisuudet

1). tuoda Paineohjatut venttiilit elämä on yli 3 miljoonaa kertaa;

2). Siemens Oyj älykäs ohjelma valvoja, helppo ja vakaa toiminta;

3). tiettyä pysyvää keraaminen pallot diffusion tekniikka tekee ilmavirran jakelu tasaisesti; adsorptio tehostaa adsorptiokerroksen;

4). itse pakottaa sylinterin pakkaa laite (patentti nro: ZL 200820168079.9) suojaamaan käyttäen elämän carbon molekyylitason sieve;

5.) Alkuperäinen keskipakopumput tärinä täyttö (patentti nro: ZL 200820168078.4) varmistaa täyttämällä tilavuus enintään.

Määritys
1) puhtaus: 95 99,9999 %
2) kapasiteetti: 5-8000Nm3/h
3) paine: 0-0.8Mpa (1,0 ~ 15.0MPa on myös saatavilla)
4) kastepiste:-45 asteen---70

Miten saada nopeasti tarjouksen?

Älä epäröi lähettää meille sähköpostia seuraavassa dat.

1) N2-virtaus: ___Nm3/h

2) N2 puhtaus: ___ %

3) N2 poistopaine: ___Bar

4) jännite ja taajuus: ___V, PH, HZ

5) typen käyttö.

Sovellusten typen generaattorit

Elintarvike-ja juoma

Hetkellä ruokaa tai juomia valmistetaan tai hedelmiä ja vihanneksia korjattu ikääntymistä potkuja kunnes tuotteiden täydellinen hajoaminen. Tämä johtuu bakteerien ja muiden eliöiden. Generaattorit käytetään tulvien tuotteita N2, joka vie ulos happea ja pidentää tuotteen käyttöikää merkittävästi, koska näitä organismeja ei voi kehittyä. Lisäksi kemiallista hajoamista elintarvikkeiden aiheuttama hapettumista voidaan poistaa tai pysäyttää.

Analyyttinen kemia

Typen generaattorit tarvitaan erilaisia analyyttinen kemia neste-kromatografia-massaspektrometria ja kaasukromatografia joissa vakaa ja jatkuva tarjontaa typpeä tarvitaan.

Ilma-alusten ja moottoriajoneuvojen renkaat

Vaikka ilma on 78 % typpi, useimmat lentokoneet renkaat ovat täynnä typpi, ja on monia rengas ja auto kauppoja typen generaattorit täyttää renkaat, etu on että typen tankissa on kuiva. Usein paineilmaa säiliö on vettä se, joka tulee ilmakehän vesihöyryn tiivistymistä tankissa lähdettyään kompressorin. Myös typen sanotaan vakaampi painostetaan kun lämmitettävät ja jäähdytetään [muokkaa] ja on mainittu [muokkaa] on suurempi molekyyli (109.76 pm) joten ei läpäisee renkaan helposti O2 [muokkaa] (120.74 pm) ja Argon.

Kemian ja petrokemian teollisuudessa

Ensisijainen ja erittäin tärkeä sovellus typen kemian ja petrokemian teollisuudessa on inertti ympäristöön pyritään varmistamaan ehdot työsuojelu puhdistuksen aikana ja suojelun prosessin alusten toimittaminen. Lisäksi typen käytetään putkien painetestaus, kemiallisten aineiden kuljetus ja Käytetyt katalyytit teknologisten prosessien uudistaminen.

Elektroniikka

Elektroniikka typpi toimii antioksidanttina puolijohteissa ja virtapiirit, valmistukseen lämpökäsittely lopputuotteiden sekä puhallus ja pesu.

Lasiteollisuus

Lasin tuotannossa typen osoittaa tehokas jäähdytys agentti keula uuni elektrodit, hapettumisen estäjä aikana menettelyjen mukaisesti ilman jäähdytin.

Metallurgia

Metalliteollisuuden yleensä hyödyntää typen keinona suojaaminen ei-rautametallien rautametallia hehkutus. Myös typen on hyödyllinen tällainen standardi prosessien neutraali karkaisu, sementillä, kova juottamalla, Stressi lievittää, syanidin kovettuminen, metalli-puuteri sintraus ja puristamiseen die jäähdytys.

Maali ja lakka teollisuus

Maalien ja lakkojen tuotanto käyttää typen inertti toimintaympäristön prosessi alusten turvallisuuden varmistamiseksi sekä hapen siirtymistä yhteydessä estämiseksi polymeroimalla kuivaus Kuumai öljyt.

Öljyteollisuuden

Öljyteollisuuden typpi on välttämätön tekijä prosessien määrä. Yleisimmin typen käytetään luoda pysyvää ympäristö estää räjähdyksiä ja paloturvallisuus ja tukea kuljetus ja siirto hiilivetyjen. Lisäksi typen käytetään putken testaus ja huuhtelua, puhdistus teknologinen alusta ja nesteytetyn kaasun ja hiilivetyjen säilytystilat.

Lääketeollisuus

Lääketeollisuus typen havaitsee hakemuksen lääkkeiden pakkauksissa ja vastaan räjähdyksessä ja turvallisuuden toimintaa, jossa hienosti hajaantunutta aineita käytetään.

Hypoksinen Ilmastointi palo ennakointijärjestelmä

Typen generaattorit käytetään hypoksinen Ilmastointi palonestojärjestelmien tuottamaan ilmaa alhainen happipitoisuus.


Hot Tags: puhtautensa typen generaattori renkaat, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas, viejien, myyjä, ostaa

Pari: puhtautensa typen generaattori

Seuraava: Pienteollisuus typen generaattori

Tutkimus

You Might Also Like