happi kaasua tuottavan koneen

happi kaasua tuottavan koneen

product details

Mallinro: KOB-100

Virtauskapasiteetin: 100Nm3/h

Puhtaus: 93-95 %

Meno-/ paluuveden kokoa: DN65/32

Takuu: 18 kuukautta

Alkuperä: Zhejiang Kiina

HS koodi: 84196019

Sertifiointi: ISO9001, CE, ISO

Jännite: 220V

Lopullinen tuote: happea

Koneen kokoa: Medium


Miten saada nopeasti tarjouksen?

Älä epäröi lähettää meille sähköpostia seuraavat tiedot.

1) O2 virtaus: ___Nm3/h

2) O2 puhtaus: ___ %

3) O2 paine: ___Bar

4) jännite ja taajuus: ___V, PH, HZ

5) O2 sovellus.


Tuotteen ominaisuudet

1. automatisointi

Kaikki on suunniteltu un-osallistui toimintaan ja automaattinen hapenkulutus säätö.

2. pienempi tilantarve

Suunnittelu- ja Instrumentointi tekee laitoksen koko erittäin kompakti kokoonpano jalakset, tehdasvalmisteiset ja toimitetaan tehtaalta.

3. Nopea käynnistys

Alku-jalkeilla aika on noin 30 minuuttia saada haluamasi happea puhtaus. Joten nämä yksiköt voidaan kytkeä edelleen & OFF kohti hapenkulutus muutoksia.

4. luotettavuus

On erittäin luotettava, jatkuva ja tasainen käytön jatkuvasti happea puhtaus. Kasvi saatavuus aika on aina parempi kuin 93 %.

5. zeoliitti molekyyliseulojen elämän

Zeoliitti molekyyliseulojen odotettavissa on yli 10-vuotta eli koko elämän ajan happea kasvi. Joten ei vaihtokustannuksia.

6. alhainen investointi- ja energian kulutus

7. yksinkertainen käyttö- ja huolto


Toiminnalliset vaatimukset:

1. järjestelmä hyväksyy yhdellä napsautuksella Käynnistä tavoin paineilmakompressori, jäähdyttävä Ilmastointi kuivain, Adsportion kuivain, generaattori jälkisäädös alkaa työskennellä jälkeen ohjelma yksitellen.

2. hapen generaattori varustettu varauksettoman happi kaasua hälytyksen ja automaattinen aukko, sitten se Varmista, että kaikki happi, joka menee putkistoon on hyvä laatu.

3. hapen generaattori varustettu värikäs kosketusnäyttö Siemens Saksasta, se näyttää ajokunnossa, puhtaus, paine ja typen määrä kulkua koko järjestelmän Ja se muistuttaa huolto aika tallentaa ongelmia hälytys, Lataa toimintatiedot.YDGET ovat omistaa harjoittavat valmistus, toimittaa ja asiantuntija varustesarja PSA happea kasveja, jotka ovat täysin automaattisia ja vaatii vähän sukupolven kustannukset. Nämä kasvit tarvitaan erittäin lasi toimialoilla, paahtava teollisuuden ja terästeollisuus. Tarjoamme luotettava ja helppo asentaa kasveja, jotka ovat erittäin tehokkaita esityksiä suojelijoita. Nämä kasvit läpi eri laatua aikana varmistetaan paras tulos asiakkaan lopussa. Asiakas käyttää näitä laadullisesti kasvien kohti tarpeistaan ja vaatimuksistaan. Niitä tarvitsee aloilla, kuten lasiteollisuus, terästeollisuus ja juottamalla teollisuus jne.

Hot Tags: happi kaasua tuottavan laitevalmistajille, Kiina, toimittajat, tehdas, viejien, myyjä, ostaa

Pari: PSA happea kaasugeneraattorit

Seuraava: Asiakkaan Engineered typen sukupolven järjestelmien

Tutkimus

You Might Also Like