hapen kaasugeneraattorit

hapen kaasugeneraattorit

product details

Mallinro: KOB-500

Melutaso: Low

Puhtaus: 28-95 %

Meno-/ paluuveden kokoa: DN 150/65

Takuu: 20 kk

Alkuperä: Zhejiang Kiina

Erittely: CE

HS koodi: 84196019

Sertifiointi: ISO9001, CE, SGS ISO

Jännite: 220V

Lopullinen tuote: happea

Koneen kokoa: Medium

Miten saada nopeasti tarjouksen?

Älä epäröi lähettää meille sähköpostia seuraavat tiedot.

1) O2 virtaus: ___Nm3/h

2) O2 puhtaus: ___ %

3) O2 paine: ___Bar

4) jännite ja taajuus: ___V, PH, HZ

5) O2 sovellus.

YDGET ovat omistaa, valmistus, toimittaa ja asiantuntija yksinoikeudella valikoima ja PSA happea kasveja, jotka ovat täysin automaattisia ja vaatii vähän sukupolven kustannukset. Nämä kasvit tarvitaan erittäin lasi toimialoilla, paahtava teollisuuden ja terästeollisuus. Tarjoamme luotettava ja helppo asentaa kasveja, jotka ovat erittäin tehokkaita esityksiä suojelijoita. Nämä kasvit läpi eri laatua aikana varmistetaan paras tulos asiakkaan lopussa. Asiakas käyttää näitä laadullisesti kasvien kohti tarpeistaan ja vaatimuksistaan. Niitä tarvitsee aloilla kuten lasiteollisuus, terästeollisuus ja juottamalla teollisuuden jne

YDGET PSA HAPEN GENERAATTORI

Erittely:

1) puhtaus: 28 ~ 95 %

2) kapasiteetti: 1 ~ 3000Nm3/h

3) paine: 0.1 ~ 0.6Mpa (0,6 ~ 15.0MPa on myös saatavilla)

4) kastepiste: vähemmän kuin 45 asteen

5) tyyppi: Jalaksille asennetut

6) tavaramerkki: Yuanda

7) alkuperä: Hangzhou, Zhejiang, Kiina

8) toimitus: 20-50days

Tuotteen ominaisuudet

1. automatisointi

Kaikki on suunniteltu un-osallistui toimintaan ja automaattinen hapenkulutus säätö.

2. pienempi tilantarve

Suunnittelu- ja Instrumentointi tekee laitoksen koko erittäin kompakti kokoonpano jalakset, tehdasvalmisteiset ja toimitetaan tehtaalta.

3. Nopea käynnistys

Alku-jalkeilla aika on noin 30 minuuttia saada haluamasi happea puhtaus. Joten nämä yksiköt voidaan kytkeä edelleen & OFF kohti hapenkulutus muutoksia.

4. luotettavuus

On erittäin luotettava, jatkuva ja tasainen käytön jatkuvasti happea puhtaus. Kasvi saatavuus aika on aina parempi kuin 93 %.

5. zeoliitti molekyyliseulojen elämän

Zeoliitti molekyyliseulojen odotettavissa on yli 10-vuotta eli koko elämän ajan happea kasvi. Joten ei vaihtokustannuksia.

6. alhainen investointi- ja energian kulutus

7. yksinkertainen käyttö- ja huolto

Toiminnalliset vaatimukset:

1. järjestelmä hyväksyy yhdellä napsautuksella Käynnistä tavoin paineilmakompressori, jäähdyttävä Ilmastointi kuivain, Adsportion kuivain, generaattori jälkisäädös alkaa työskennellä jälkeen ohjelma yksitellen.

2. hapen generaattori varustettu varauksettoman happi kaasua hälytyksen ja automaattinen aukko, sitten se Varmista, että kaikki happi, joka menee putkistoon on hyvä laatu.

3. hapen generaattori varustettu värikäs kosketusnäyttö Siemens Saksasta, se näyttää ajokunnossa, puhtaus, paine ja typen määrä kulkua koko järjestelmän Ja se muistuttaa huolto aika tallentaa ongelmia hälytys, Lataa toimintatiedot.

Zhejiang Yuanda Ilmastointi erottaminen Equipment Co, LTD

YDGET on valikoima PSA typen & happea generaattorit, kalvo typen & happea generaattorit, typen puhdistusjärjestelmät jne, ja käytetään laajasti teollisuuden petroleum, öljy- ja kaasuteollisuuden, kemikaaleja, elektroniikkaa, Metallurgia, hiilet, lääkkeet, ilmailu, autot, lasi, muovit, ruokaa, hoitoa, viljan, jne. Vuotta tutkimusta Ilmastointi erottaminen tekniikka ja rikas ratkaisu kokemuksia eri toimialoilla YDGET tarttuu antaa asiakkaillemme entistä luotettavampia, edullisempaa, helpompaa ammatillinen kaasun ratkaisuja.

Olemme kokenut ammattitaitoinen aina valmis palvelu. Myynnin insinöörit huolellisesti analysoida eritellyt vaatimukset ja tarjota sopivia ratkaisuja sinulle. Myynninjälkeinen palvelujärjestelmä takaa reagoitava ongelmat 24 tunnin kuluessa ja niiden päätöslauselmien lyhyessä ajassa. YDGET vastaa myynnin jälkeistä typen ja hapen generaattorit ja muut liittyvät laitteiden tarjoamia meille.

YDGET on omistettu toimittaa asiakkaillemme entistä luotettavampia, edullisempi ja helpompi Ilmastointi erottaminen ratkaisuja ja ammattitaitoista palvelua.


Hot Tags: hapen kaasugeneraattorit, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas, viejien, myyjä, ostaa

Pari: akku happea keskitin

Seuraava: sivuston happi generointi

Tutkimus

You Might Also Like