akku happea keskitin

akku happea keskitin

product details

paikan päällä hapen generaattori PSA happea kasvien valmistajat, hapen generaattori, happea pakkauskone valmistaja / toimittaja tarjoaa hapen generaattori hapen generaattori sulatus teollisuuden ja niin edelleen.

Paine swing adsorptio (PSA) on tekniikka, jolla jotkut kaasun lajit erillään kaasuseos paineita lajin geneerisinä ja affiniteetti adsorptiokerroksen materiaalia. Se toimii ympäristön lämpötilassa ja eroaa merkittävästi kryogeenisten tislaus tekniikkaa kaasun erottaminen. Adsorptive materiaaleissa, (esimerkiksi Zeoliitit Aktiivihiili molekyyliseulojen, ja) käytetään ansa, mieluiten adsorbing kaasun kohdelajien korkeassa paineessa. Prosessi sitten keinut matalapaine desorb absorboitujen materiaalia.

Paine swing adsorptioprosesseja vedota siihen, että korkeassa paineessa kaasut yleensä puoleensa pintojen tai "adsorboituneen". Korkeampi paine, enemmän kaasua adsorboituneen; Kun paine on alennettu, kaasu on julkaissut tai desorboituneen. PSA prosesseja voidaan käyttää erottamaan kaasujen seos, koska eri kaasuilla on taipumus vetää puoleensa eri pintojen enemmän tai vähemmän voimakkaasti. Jos kaasuseos kuten air esimerkiksi johdetaan paineita astia sisältää adsorptiokerroksen bed zeoliitti, joka houkuttelee typen enemmän voimakkaasti kuin se happi, typpi kokonaan tai osittain pysyvät sängyssä ja pois aluksen kaasusta on rikastuttaa hapen. Kun sängyn saavuttaa sen kyky imeytyä typpeä, se voi uudelleen vähentämällä painetta, mikä vapauttaisi absorboitujen typpeä. On sitten valmis toisen jakson tuottaa hapella rikastetun ilman.

Tämä on prosessi, jota käytetään lääketieteen happirikastimet käyttämä keuhkolaajentuma potilaille ja muille, jotka tarvitsevat hapella rikastetun ilman hengittää.

Kaksi adsorptiokerroksen alusta avulla tavoite kaasun-jatkuva tuotanto. Sen avulla ns paineen tasaukseen, jossa kaasu on Huuhdeltujen alukselta poistumista käytetään painostaakseen osittain myös toinen tilatuista aluksista. Tämä merkittäviä energiasäästöjä ja teollisuuden käytännön.


Miten saada nopeasti tarjouksen?

Älä epäröi lähettää meille sähköpostia seuraavat tiedot.

1) O2 virtaus: ___Nm3/h

2) O2 puhtaus: ___ %

3) O2 paine: ___Bar

4) jännite ja taajuus: ___V, PH, HZ

5) O2 sovellus.


YDGET ovat omistaa, valmistus, toimittaa ja asiantuntija yksinoikeudella valikoima ja PSA happea kasveja, jotka ovat täysin automaattisia ja vaatii vähän sukupolven kustannukset. Nämä kasvit tarvitaan erittäin lasi toimialoilla, paahtava teollisuuden ja terästeollisuus. Tarjoamme luotettava ja helppo asentaa kasveja, jotka ovat erittäin tehokkaita esityksiä suojelijoita. Nämä kasvit läpi eri laatua aikana varmistetaan paras tulos asiakkaan lopussa. Asiakas käyttää näitä laadullisesti kasvien kohti tarpeistaan ja vaatimuksistaan. Niitä tarvitsee aloilla kuten lasiteollisuus, terästeollisuus ja juottamalla teollisuuden jne

Hot Tags: akku happea keskitin Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas, viejien, myyjä, ostaa

Pari: PSA happea valmistajien

Seuraava: PSA hapen generaattori myytävänä

Tutkimus

You Might Also Like