Psa-hapen generaattori kilpailukykyisellä hinnalla

Psa-hapen generaattori kilpailukykyisellä hinnalla

Happi-kone, happi-kasvi, hapen generaattori valmistaja / toimittaja Kiinassa, joka tarjoaa Psa-happi generaattori kilpailukykyiseen hintaan (ZRO2), Psa typpigenerointi, Psa hapen generaattori ja niin edelleen.

product details

1. Yrityksen yleiskatsaus

Zhejiang Yuanda Air Separation Equipment Co, Ltd. on valikoima PSA-typpeä ja happea generaattoreita, membraanityppeä ja happea generaattoreita, typpipuhdistusjärjestelmiä jne., ja niitä käytetään laajasti öljyn, öljyn ja kaasun, kemian, elektroniikan, metallurgian, hiilen, lääkkeiden, ilmailu-, autos-, muovia, ruokaa, lääketieteellistä hoitoa, viljaa jne. YDGET on vuosien ajan pyrkinyt tarjoamaan asiakkaillemme entistä luotettavampia, edullisempia ja helppokäyttöisempia ammattikaasuratkaisuja.
Meillä on kokenut ammattitaitoinen tiimi, joka on aina valmis palvelemaan sinua. Myyntinsä insinöörit analysoivat tarkasti määritetyt vaatimukset ja tarjoavat sinulle sopivia ratkaisuja. Jälkimyyntipalvelujärjestelmä takaa nopean vastauksen ongelmiisi 24 tunnin kuluessa ja niiden ratkaisut lyhyimmässä ajassa. YDGET vastaa myynnin jälkeisistä palveluista typen / hapen generaattoreiden ja muiden vastaavien laitteiden tarjoamille.
YDGET on sitoutunut toimittamaan asiakkaillemme entistä luotettavampia, edullisempia ja helppokäyttöisempää ilmanerotusratkaisuja ja ammattitaitoista palvelua.
公司 概况 .jpg

车间 1.jpg

车间 2.jpg

2. Miksi valita YUANDA PSA -hengigeneraattori?
YDGET .com on erikoistunut valmistamiseen, toimittamiseen ja asiantuntijaan   yksinomainen valikoima PSA-happi- kasveja, jotka ovat täysin automaattisia ja vaativat alhaisia ​​tuotantokustannuksia. Nämä kasvit ovat erittäin tarpeellisia lasiteollisuudessa, loistavassa teollisuudessa ja terästeollisuudessa. Tarjoamme asiakkaillemme luotettavia ja helppoja asentaa tehtaita erittäin tehokkaita kasveja. Nämä tehtaat kulkevat läpi eri laadunvalvontaprosessin, joka takaa asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Asiakas voi käyttää näitä laadukkaita kasveja tarpeidensa ja vaatimustensa mukaisesti.
* Suuri happea
PSA-hapen generaattorilaitokset mahdollistavat erittäin puhtaan hapen tuottamisen paineilmas- ta. Tämä happipuhtaus voidaan myös varmistaa kryogeenisillä järjestelmillä, mutta ne ovat huomattavasti monimutkaisempia ja perusteltavampia vain suurilla kulutusmäärillä. Hapen generaattorit käyttävät z MS (zoliet-molekyyliseulaa) -tekniikkaa tuottamaan jatkuvasti korkean puhtauden happea, ja ne ovat saatavana sisäisten kompressorien kanssa tai ilman.
* Alhaiset käyttökustannukset
Korvattaessa vanhentuneita ilmanerotuslaitoksia typpituotannon säästöt ylittävät suurimmaksi osaksi 50 prosenttia [citation needed]
Hapenkehittimien tuottama hapen nettokustannus on huomattavasti pienempi kuin pullotetun tai nesteytetyn hapen kustannukset.
* Happigeneraattorit aiheuttavat vähemmän ympäristövaikutuksia
Happikaasun tuottaminen on kestävä, ympäristöystävällinen ja energiatehokas lähestymistapa puhtaan, puhtaan, kuivan happikaasun tuottamiseksi. Energian, joka tarvitaan kryogeenisen ilmanerotuslaitoksen ja nestemäisen hapen siirtämiseksi laitoksesta laitokseen, tarvitaan energiaa, joka tuottaa vähemmän energiaa ja tuottaa paljon vähemmän kasvihuonekaasuja.
优质 配件 .jpg

3.Yuanda KOB-sarja PSA-happi-generaattori
3.1 Erittely:
1) Puhtaus: 28 - 95%
2) Kapasiteetti: 1 ~ 3000Nm3 / h
3) Paineilma: 0,1 ~ 0,6 MPa (myös 0,6 ~ 15,0 MPa)
4) Kastepiste: <-45 °="">
5) Tyyppi: Liukuovet
6) Tavaramerkki: Yuanda
7) Alkuperä: Hangzhou, Zhejiang, Kiina
8) Toimitus: 20-50 päivää
3.2 Tuotteen ominaisuudet
1. Täydellinen automaatio
Kaikki järjestelmät on suunniteltu toimimattomaksi ja automaattiseksi hapen kysynnän säätämiseksi.
2. Alemman tilan vaatimus
Suunnittelu ja instrumentointi tekevät laitokoko erittäin pienikokoiseksi, kokoonpano luistoihin, tehdasvalmisteiset ja tehtaalta toimitetut.
3. Nopea käynnistys
Käynnistysaika on noin 30 minuuttia halutun happipuhtauden saamiseksi. Joten nämä yksiköt voidaan kytkeä päälle ja pois päältä riippuen hapen kysynnän muutoksista.
4. Korkea luotettavuus
Se on erittäin luotettava jatkuvaan ja tasaiseen toimintaan jatkuvana happipuhtaana. Laitoksen käyttöaika on aina 93% parempi.
5. Zeolite Molecular Sieves Life
Odotettu Zeolite Molecular Sieves elämä on yli 10 vuotta eli koko hapen tehoajan. Joten mitään korvaavia kustannuksia.
6. Alhainen investointi ja energiankulutus
7. Helppo käyttö ja huolto
3.3 Toimintomääritykset:
1. Järjestelmä ottaa käyttöön yhden napsautuksen aloitusnopeuden, ilmakompressorin, jäähdytetyn ilmakuivurin, adsportion kuivaimen, generaattori aloittaa toimintansa ohjelman seuraamuksena yksitellen.
2. Happigeneraattori, joka on varustettu epäpätevällä happikaasun varoitusilmoituksella ja automaattisella ilmanpoistolla, voi varmistaa, että kaikki putkiin menevä happi on hyvälaatuista.
3. Siemens Germanyin värikkään kosketusnäytön avulla varustettu happigeneraattori pystyy näyttämään koko järjestelmän verkossa olevan virrankulutuksen, puhtauden, paineen ja typpinopeuden, ja se voi myös muistuttaa huoltoaikaa, tallentaa häiriöhälytyksen , lataa käyttötiedot.

4. Typpi / happi Kaasu tyypillinen sovellus  
应用 1.jpg
5. Pakkauskuljetukset ja eräät loppukäyttäjät
运输 包装 .jpg

6. Laadunvalvonta
YUANDA Gas Enigineering & Technology Voit olla varma YDGET-ratkaisun laadusta. Yuanda   käyttää vain parhaita toimittajia ja komponentteja. Ja kaikki typpigeneraattorit testataan ja tilataan ammatti-asiantuntijoilla varmistaaksemme, että kaikki on pätevä ennen kuin he lähtevät tehtaalta.

7. Takuu
YDGET-tavaran takuuaika on 360 päivää asennus- ja käyttöönottopäivän jälkeen tai 420 päivän kuluttua tavaroiden vastaanottamisesta, riippuen siitä, kumpi aikaisemmin tapahtuu.

8. Huolto ja tuki
YDGET tarjoaa valikoiman palveluita, joiden avulla voit maksimoida edut. Jotta voisimme parhaiten sopia, tarjoamme kiinteän hinnan palvelusopimuksen käyttöajan tai kalenterin mukaan
aika. Tietenkin kaikki asiakkaat ovat tervetulleita soittamaan meitä milloin tahansa. Olemme aina enemmän kuin halukkaita auttamaan sinua.
1) Konsultointi
Apua omatoimiseen apuun, kokemusten vaihtoon ja yksilölliseen tukeen.
Jos sinulla on kysyttävää laitoksen toiminnasta tai tarvitset jotain vianmääritystä varten, annamme neuvoja puhelimitse tai kirjallisesti. Suora yhteys teidän kanssanne on meille erittäin tärkeä, sillä se muodostaa perustan pysyvälle yhteistyölle kumppaneina molempien osapuolten hyödyksi.
2) Käyttöönotto
Järjestelmällinen lopullisesta hyväksynnästä erektioon asianmukaisen toiminnan ja taattujen ominaisuuksien hyväksymiseksi. Tämä sisältää laajan toimintakokeen, ammattimaisen täytön adsorbenttien ja katalysaattoreiden kanssa, oikean käynnistyksen, käyttöparametrien optimaalisen asettamisen ja kaikkien turvatoimintojen tarkistuksen. Samanaikaisesti koulamme käyttöhenkilökuntaa laitoksen toiminnasta ja toiminnasta.
3) Varaosapalvelut
Maailmanlaajuinen, nopea ja edullinen koko laitoksen käyttöiän ajan. Kaikkien toimittamamme kasvien komponenttien tunnistetiedot auttavat meitä tunnistamaan selvästi tarvitsemasi varaosat. Toimitamme sinulle pitkän käyttöiän ja taloudellisen tehokkuuden.
Muutoksista ja laajennuksista etsimme optimaalista ja taloudellista ratkaisua yksilölliseen tarkoitukseenmme.
4) Huolto / korjaukset
Säännöllinen tarkastus ja huolto takaavat jatkuvan käytön, välttää vahinkoja ja estää odottamattomat erittelyt. Huolto- / korjaustöissä tarkastetaan kaikki toiminnot ja kunnon, vaihdon puutteen, käytettyjen ja kuluneiden osien komponentit ja sen jälkeen optimaalisesti tehtaasi tehtaalla tiettyihin käyttöolosuhteisiin. Riippuen laitoksen koosta ja
Palvelualueemme kattaa myös korjausten tarkan aikataulun sekä urakoitsijoiden koordinoinnin ja valvonnan. Tietenkin toimitamme ylläpitoasiakirjat raporttien ja varaosasuositusten muodossa ja sovitamme aikataulusi mukaan sinun vaatimuksiisi.
5) Koulutus
Tietotaito henkilökunnalle.
Käyttö, huolto ja korjaus, sähköiset mittaus- ja säätölaitteet tai prosessisuunnittelu - tarjoamme asiantuntijoidemme erityiskoulutusta. Olipa sivustolla työskentelevät itse istutuksen tai meidän laillamme, keskitymme kysymyksiisi ja ongelmiisi.

9. Kuinka saada nopea lainaus?
Älä epäröi lähettää meille sähköpostia seuraavilla tiedoilla.
1) O2-virtausnopeus: _____ Nm3 / h
2) O2-puhtaus: _____%
3) O2-purkauspaine: _____Bar
4) Jännitteet ja taajuus: ______ V / PH / HZ
5) O2-sovellus.

10. Zhejiang Yuanda Air Separation Equipment Co.Ltd.
YDGET .com   omistautuvat valmistamiseen, toimittamiseen ja asiantuntijaan   yksinomainen valikoima PSA-happi- kasveja, jotka ovat täysin automaattisia ja vaativat alhaisia ​​tuotantokustannuksia. Nämä kasvit ovat erittäin tarpeellisia lasiteollisuudessa, loistavassa teollisuudessa ja terästeollisuudessa. Tarjoamme asiakkaillemme luotettavia ja helppoja asentaa tehtaita erittäin tehokkaita kasveja. Nämä tehtaat kulkevat läpi eri laadunvalvontaprosessin, joka takaa asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Asiakas voi käyttää näitä laadukkaita kasveja tarpeidensa ja vaatimustensa mukaisesti. Näitä vaatimuksia tarvitaan esimerkiksi lasiteollisuudessa, terästeollisuudessa ja juotosteollisuudessa.

 Hot Tags: psa hapen generaattori kilpailukykyiseen hintaan, Kiina, valmistajat, toimittajat, tehdas, viejät, myyjä, osta

Pari: Huippulaatuinen hapen generaattori myytävänä

Seuraava: Psa Industrial Oxygen Generator

Tutkimus

You Might Also Like