Etusivu > Näyttely > Sisältö

Ilma erotus

Ilmastointi erottaminen laitteen toimittajaan

Wi kryogeenisten prosessit

Paine swing adsorptio tarjoaa hapella tai typellä erottaminen ilmassa ilman liquefication. Prosessi toimii ympäri huoneenlämpötilassa, zeoliitti (molekyyli sieni) altistuu korkea paine ilmaa niin ilmaan vapautuu ja haluamasi kaasun absorboitujen elokuva on julkaistu. Kompressori koko pienenee paljon yli liquification kasvi ja kannettavat happirikastimet on valmistettu tällä tavalla hapella rikastetun ilman lääkinnällisiin tarkoituksiin. Tyhjiö swing adsorptio on samanlainen prosessi, mutta tuote kaasu on kehittynyt zeoliitti osa ilmakehän paineessa.

Kalvo teknologioiden voi tarjota vaihtoehtoisen pienempi energian näkökulmista, ilman erottaminen. Esimerkiksi useita lähestymistapoja tutkitaan happea sukupolven. Polymeeriset kalvot toimivat ympäristön tai lämmin lämpötiloissa, esimerkiksi ehkä tuottaa hapella rikastetun ilman (25-50 % happea). Keraaminen kalvoja voi tarjota erittäin puhdasta happea (90 % tai enemmän) mutta vaativat korkeammissa lämpötiloissa (800-900 astetta C) toimimaan. Nämä keraaminen kalvot ovat Ion liikenne kalvot (ITM) ja hapen kuljetus kalvot (OTM). Air Products ja kemikaalien Inc ja Praxair kehittävät tasainen ITM ja putkimainen OTM järjestelmät, vastaavasti.

Kalvo kaasun erottaminen käytetään antaa happea huono ja typen rikas kaasujen ilman täyttää polttoainesäiliöt jet vuorausta, mikä vähentää suuresti mahdollisuuksia palo sijasta. Toisaalta kalvo kaasun erottaminen on käytössä tarjoavat hapen ilmaa lentäjät lentävät suuri korkeuksissa ilma-aluksille ilman paineistettu mökkiä.

Sovellukset

Suuria määriä happea vaaditaan hiilen kaasutus hankkeita, kryogeenisten valmistavien 3000 tonnia/päivä löytyy joitakin hankkeita. Rahteineen happea tarvitaan LD. Suuria määriä typpeä happitilanteen epäpuhtauksiin käytetään räjähtämisen estoon varastosäiliöt alusten ja säiliöiden öljytuotteiden ja suojaavat ruokaöljyjä tuotteita hapettumista.


Zhejiang Yuanda Ilmastointi erottaminen Equipment Co, LTD

YDGET on valikoima PSA typen & happea generaattorit, kalvo typen & happea generaattorit, typen puhdistusjärjestelmät jne, ja käytetään laajasti teollisuuden petroleum, öljy- ja kaasuteollisuuden, kemikaaleja, elektroniikkaa, Metallurgia, hiilet, lääkkeet, ilmailu, autot, lasi, muovit, ruokaa, hoitoa, viljan, jne. Vuotta tutkimusta Ilmastointi erottaminen tekniikka ja rikas ratkaisu kokemuksia eri toimialoilla YDGET tarttuu antaa asiakkaillemme entistä luotettavampia, edullisempaa, helpompaa ammatillinen kaasun ratkaisuja.

Olemme kokenut ammattitaitoinen aina valmis palvelu. Myynnin insinöörit huolellisesti analysoida eritellyt vaatimukset ja tarjota sopivia ratkaisuja sinulle. Myynninjälkeinen palvelujärjestelmä takaa reagoitava ongelmat 24 tunnin kuluessa ja niiden päätöslauselmien lyhyessä ajassa. YDGET vastaa myynnin jälkeistä typen ja hapen generaattorit ja muut liittyvät laitteiden tarjoamia meille.

YDGET on omistettu toimittaa asiakkaillemme entistä luotettavampia, edullisempi ja helpompi Ilmastointi erottaminen ratkaisuja ja ammattitaitoista palvelua.


Jul 08, 2016