Etusivu > Näyttely > Sisältö

Air testauslaitteet, voimaa testi ja ilmatiiviys testivaatimukset

Air testauslaitteet, voimaa testi ja ilmatiiviys testivaatimukset

Ensimmäinen, tehdas on tehty lujuustesti ja todistus ei voi käyttää voimaa testissä, mutta on oltava ilmatiiviys testi, kun havaittiin olevan laitteiston vahingoittumisen tai alalla tehty osittainen muutos, olisi silti lujuuden testi;

Toiseksi vahvuus testi olisi käytettävä tiedotusvälineille; vesi ei tulisi käyttää väliaineena tai rakenne on monimutkainen laitteiden (tislaus torni, levy fin lämmönvaihdin, adsorptio suodatin, jne.), tulisi puhdasta, kuivaa, öljytöntä kaasu, on kuitenkin oltava luotettava turvatoimet;

Kolmanneksi lujuus testi- ja ilmatiiviys testipaine ja pitoaika pitäisi olla laitteiden teknisten asiakirjojen täytäntöönpanon edellyttämät; kun ei ole määritelty, on täytettävä seuraavat taulukossa, ja testi paine ei saa olla pienempi kuin 0,1 MPa.

Neljäs, hydraulinen testi tulee käyttää puhdasta vettä tai nestettä. Kun paine laitteen sisällä on täytetty nesteellä, olisi säilytettävä kaasun säilytetty sisäisen ja ulkoisen seinämän lämpötila lähellä suunnittelu paine voi nousta hitaasti; kun ei ole vuotoja olisi edelleen nousevan Koepaineessa ja mukaan painelaitteen koko Holding paine 10 ~ 30min; Sitten alas mitoituspaine, pitoaika pitäisi olla vähintään 30min, tarkastuksen pitäisi olla mitään vuotoa, epänormaali ilmiö. Jälkeen hydraulinen testi, kuiva, öljytöntä paineilmaa pitäisi käyttää kuivaamiseen sisällä, puhaltaa puhdas. Kun austeniittisesta ruostumattomasta teräksestä valmistettuun paineastiaan hydrotermisesti testataan vesi, on suositeltavaa kontrolloida kloridi-ionin pitoisuus vedessä ja enintään 25% (25 ppm) miljoonasosaa.

5, paineen testi tulee käyttää puhdasta, kuivaa, öljytöntä paineilmaa tai inerttiä kaasua; hiiliteräksen ja niukkaseosteinen teräs paineastian, testi kaasun lämpötila ei saa olla pienempi kuin 15 ℃; valmistetut materiaalit paineastian, testi kaasun lämpötila, on täytettävä suunnittelun vaatimukset. Kun paine-testi, olisi hitaasti tehostetaan 10% koe-paine, jolla paine 5 ~ 10 minuuttia; kun mitään vuotoa, olisi edelleen nousevan 50% koepaineen; kun mitään poikkeavuuksia, olisi edelleen vauhtia Koepaine ja paina painelaitteen koko 10 ~ 30min; ja sitten pitäisi vähentää suunnitteluun paine, pitoaika on vähintään 30min, tarkastuksen pitäisi olla mitään vuotoa ja poikkeavuuksia.


Apr 10, 2017