Etusivu > Näyttely > Sisältö

Typen täyttökone typen typpi typen käyttö

1. Parantaa renkaan vakautta ja mukavuutta

Typpikaasu on lähes inertti kaksiatomiseksi kaasu, kemiallisen luonteen on erittäin vilkas, kaasumolekyylien kuin happi molekyylit, ei kuuma ja kylmä kutistuminen, muodonmuutos alue on pieni, tunkeutumisen renkaan renkaan seinämän nopeus on noin 30-40% hitaampi kuin ilma, vakaan rengaspaine, parantaa renkaan vakautta, jotta mukavasti ajo; typpi äänen johtuminen on alhainen, mikä vastaa tavallisessa ilmassa 1/5, typen käyttöä voidaan tehokkaasti vähentää renkaan melua, parantaa ajonopeus.

2. Jotta punktio ja karanneet

Sivupistosuoja on numero yksi kuolinsyy tieliikenteen. Tilastojen mukaan 46% liikenneonnettomuuksista moottoritiellä johtuvat epäonnistuminen renkaan, jonka osuus 70% koko renkaat. Kun auto on käynnissä, renkaan lämpötila nousee kitkan maahan, erityisesti nopean ajon ja hätäjarrutuksen, renkaan kaasun lämpötila nousee nopeasti, rengaspaine aalto, joten voi olla reikä. Ja korkea lämpötila johtaa renkaan kumia ikääntyminen, väsymislujuus vähentynyt, voimakas kulumisen, mutta voi myös olla tärkeä tekijä reikä. Verrattuna yleisen korkean paineen ilmaa, erittäin puhdasta typpeä, koska hapen ja lähes kosteuspitoisuus öljyä, lämpölaajenemiskerroin on alhainen, alhainen lämmönjohtavuus, hidas lämpötilan, nopeuden vähentämiseksi renkaan lämpöä, ominaisuudet, joten se voi suuresti vähentämiseksi reikä.

3. Pidennä renkaan käyttöikää

Käytön jälkeen typen, rengaspaine vakaa volyymin muutos on pieni, mikä vähentää mahdollisuutta renkaan epäsäännöllinen kitkaa, kuten kruunu hionta, lapa hionta, osittainen hionta, parantaa renkaiden käyttöikää; kumi ikääntyminen on happi molekyylien ilmassa hapetus, ikääntyminen jälkeen sen lujuus ja elastisuus vähentynyt, ja siellä on halkeamia, kun renkaiden käyttöikää aiheuttama lyhentämällä yksi syy. Typen erotusyksikkö voi merkittävästi vähentää happi, rikki, öljy, vesi ja muut epäpuhtaudet ilmassa, tehokkaasti vähentää hapetusaste renkaan vuorauksen ja korroosiota kumi, syövyttämättä metalli vanteen, joka ulottuu renkaan Life, mutta myös paljolti vähentää tilanne vanteen ruostetta.

4. vähentää polttoaineen kulutusta suojella ympäristönsuojeluun

Kasvu rengaspaine ja kasvu valssausvoima jälkeen lämmitys aiheuttaa polttoaineen kulutuksen kasvua, kun ajoneuvo on käynnissä. Lisäksi ylläpitää vakaata rengaspaine ja hidastaa rengaspaine, typpi on kuiva ja vapaa öljystä ja lämpöä matala, hidas lämpötilan ominaisuudet, vähentää renkaan nopeus, kun kasvu kävely, ja parantaa muodonmuutos pieni kahva, jne ., vähentää vierintävastus, jotta saavutettaisiin tavoitteena vähentää polttoaineen kulutusta. Yhdysvallat on verrannut renkaan typpi- ja ilma-täynnä kokeita. Tulokset kokeesta osoittavat, että typpi täyte on 26% enemmän kuin ilmatäytteisiä renkaita. Typpi-renkailla voidaan pumpata mukaan suunnitteluun renkaan paine, voidaan saavuttaa, kun auton suunnittelussa polttoaineenkulutus indikaattoreita. Kokeet osoittavat, että typpi-renkaat on täytetty täytetään 2-10% polttoainesäiliö. Tehokkaasti vähentää ilmansaasteita. Brasilialaiset ovat harjoittaneet, typen täyttö viisikymmentä tuhat kilometrin vieläkään ei tarvitse qi. Typpeä renkaat ovat kulutuskestävyys kuin ilman renkaita. Naked renkaat toimimaan keskimäärin 48% enemmän ilmatiivis renkaita kuin renkaita, jotka eivät täytä kulutuspinnan tappiota.


Apr 10, 2017