Etusivu > Näyttely > Sisältö

Typpikoneen päivittäinen huolto

Typpikoneen päivittäinen ylläpito:

1, ilmakompressori säännölliseen kunnossapitoon, ilmansuodatin, öljy, öljy ohjeiden mukaan, joita säännöllisesti kutsutaan valmistajien korvaamiseksi.

2, kylmä ja kuiva kone säännöllisesti tarkistaa kylmäaineen paine, jotta ajankohtainen täydennys, jäähdytyslevy pöly puhdistaa paineilmaa päivittäin, suodatin suodatin on vaihdettava säännöllisesti, normaali on 8000H, riippuen erityisistä olosuhteista, paine tilanne.

3, avaa ilmasäiliö joka päivä ulos suusta, tyhjennä lauhdutettua ilmaa.

4, päivittäinen tarkastus automaattisen kuivatuksen, jotta ei liitä salaojitus. Jos tukos on tukossa, voit avata manuaaliventtiilin hieman, sulkea itseventtiili ja poistaa automaattinen tyhjennys ja hajoamisen puhdistus. Puhdista automaattinen tyhjennys puhdistamalla saippuaa vaahtoa.

5, typpikone lähinnä tarkistaa adsorptiotornin käyttöpaine, puhtaus, virtausnopeus.

6, aktiivihiilisuodattimen aktiivihiiltä suositellaan yleisesti kerran vuodessa.

7, äänenvaimennin Jos savu tulee ulos, osoittaa molekyyliseulajauhe, pysähtyy välittömästi, korjataan.


Yhtiömme on erikoistunut typen tuotantoon, ammoniakkipuhallukseen, PSA-typpilaitteisiin, kalvoerotukseen ja typpilaitteistoihin, ammoniakkipölynvetytehtaaseen, PSA-molekyyliseula-happiin, vety- ja typpisuhdelaitteeseen, kaasunpuhdistuslaitteeseen ja käyttäjän vaatimusten mukaisesti. tarjota erilaisia kaasulajeja; käyttäjät voivat myös tarjota typen laitteita ja niihin liittyviä laitteiden huoltoa, teknistä koulutusta käyttäjille, tekninen neuvonta. Tervetuloa ottamaan yhteyttä!

Sähköposti: sales@ydget.com

Yhteystiedot: Jane Qian + 86-13588376592

Puh: + 86-571-61712588

Fax: + 86-571-61712599


Aug 12, 2017