Etusivu > Näyttely > Sisältö

hapen keskitin

Zhejiang Yuanda Ilmastointi erottaminen Equipment Co, LTD

YDGET on valikoima PSA typen & happea generaattorit, kalvo typen & happea generaattorit, typen puhdistusjärjestelmät jne, ja käytetään laajasti teollisuuden petroleum, öljy- ja kaasuteollisuuden, kemikaaleja, elektroniikkaa, Metallurgia, hiilet, lääkkeet, ilmailu, autot, lasi, muovit, ruokaa, hoitoa, viljan, jne. Vuotta tutkimusta Ilmastointi erottaminen tekniikka ja rikas ratkaisu kokemuksia eri toimialoilla YDGET tarttuu antaa asiakkaillemme entistä luotettavampia, edullisempaa, helpompaa ammatillinen kaasun ratkaisuja.

Olemme kokenut ammattitaitoinen aina valmis palvelu. Myynnin insinöörit huolellisesti analysoida eritellyt vaatimukset ja tarjota sopivia ratkaisuja sinulle. Myynninjälkeinen palvelujärjestelmä takaa reagoitava ongelmat 24 tunnin kuluessa ja niiden päätöslauselmien lyhyessä ajassa. YDGET vastaa myynnin jälkeistä typen ja hapen generaattorit ja muut liittyvät laitteiden tarjoamia meille.

YDGET on omistettu toimittaa asiakkaillemme entistä luotettavampia, edullisempi ja helpompi Ilmastointi erottaminen ratkaisuja ja ammattitaitoista palvelua.


Happi-keskitin on aparaatti, joka keskittyy kaasutoimitusten (yleensä ympäröivän ilman) toimittaa happea rikastettua kaasuvirrasta happea.

Happirikastimet yleensä käyttää paine swing adsorptio (PSA)-tekniikkaa ja käytetään hyvin laajasti, happea säännös terveys care sovelluksia, etenkin silloin, kun se on nestemäinen tai paineistettu happea on liian vaarallista tai hankalaa, kuten kodeissa tai kannettava klinikoilla.

Happirikastimet käytetään myös tarjota taloudellinen lähde hapen teollisissa prosesseissa, jos ne ovat tunnetaan myös hapen kaasugeneraattorit tai hapen voimaloita. Happirikastimet käyttää molekyylitason sieve imeytyä kaasut ja toimivat periaatteella nopean paine swing adsorptio ilmakehän typpeä zeoliitti mineraaleja ja tuuletus typpi. Tällainen adsorptio järjestelmä on toiminnallisesti typen pesurin jättäen muut kilpailuasemat läpi. Tämä jättää happea kuin ensisijainen kaasun jäljellä. PSA-tekniikka on luotettava ja edullinen tekniikka pienille ja Keski-asteikko happea sukupolven kryogeenisten erottaminen sopivampi myyntimäärien ja ulkoinen toimituksen yleensä sopivampi pieniä määriä. [1]

Korkeassa paineessa huokoinen zeoliitti adsorbs suuria määriä typpeä suuri pinta-ala ja kemiallista luonnetta. Kun hapen ja muut vapaa osat kerätään paine laskee joka mahdollistaa typen desorb.

Happi-keskitin on kompressori, kaksi sylinteriä täynnä zeoliitti pelletit, paine equalizing säiliö, ja venttiilit ja putket. Ensimmäinen puoli-syklin ensimmäisen sylinterin saa Ilmastointi kompressori, joka kestää noin 3 sekuntia. Tuona aikana ensimmäisen sylinterin paine nousee ilmakehän noin 1,5 kertaa normaali ilmakehän paine (yleensä 20 psi/138 kPa mittari tai 1,36 tunnelmia absoluuttinen) ja zeoliitti saturoituu typpeä. Kun ensimmäinen sylinteri saavuttaa lähellä puhdasta happea (on pieniä määriä argon-, CO2-, vesihöyry-, radon- ja muut vähäiset ilmakehän osat) ensimmäinen puoli-ajan, pullon venttiili aukeaa ja hapen rikastettu kaasuvirrat, paine tasoituksen säiliö, joka yhdistää potilaan Happi letku. Vuoden jakson lopussa on toinen venttiili sijainnin muuttaminen niin, että ilmaa kompressorin ohjataan 2 sylinteri. Ensimmäisen sylinterin paine laskee rikastettua happi siirtyy säiliö, jolloin typpeä desorboituneen takaisin kaasua. Osa toisessa puoli on toinen venttiilin asento aikana muuttaa vent kaasun ensimmäisen sylinterin takaisin ulkoilman pitää hapen pitoisuus paineen equalizing säiliö ei laske alle noin 90 %. Paine letku tuottaa happea tasoituksen säiliö säilytetään tasainen paine paineenalennusventtiili.

Vanhemman pyöräilin noin 20 sekuntia ja toimittanut 5 litraa minuutissa 90 + % happea. Vuodesta 1999 voivat toimittaa 10 lpm on ollut saatavilla.

Teolliset prosessit voivat käyttää paljon enemmän paineita ja virtaa kuin lääkärin yksiköihin. On vastata tähän tarpeeseen toisen kutsutun tyhjiö swing adsorptio (VSA) on kehitetty Air Products. Tämä prosessi käyttää yhden matalapaine puhallin ja venttiili, joka kääntää virtausta puhaltimen jotta elvyttämiseen vaihe tapahtuu tyhjiössä. Käyttämällä tätä prosessia generaattorit ovat kaupan vesiviljelyalalle. Teollisuuden happirikastimet löytyvät usein paljon laajempaa valmiuksien kuin lääketieteen keskittimet.

Teollisuuden happirikastimet kutsutaan joskus happea generaattorit erotetaan lääketieteen happirikastimet hapen ja otsonin teollisuudenaloilla. Ero käytetään yrittää selventää että teollisuuden happirikastimet eivät ole lääkinnällisten laitteiden hyväksymän ruoka ja Drug Administration (FDA) ja ne eivät sovellu käytettäväksi kuin sängyn lääketieteen keskittimet. Kuitenkin soveltaa hapen generaattori nimikkeistöön voi aiheuttaa sekaannusta. Aikavälillä hapen generaattori on harhaanjohtava, koska happi ei luoda, koska se on Kemiallinen hapen generaattori, vaan se on keskittynyt ilmasta.

Hapen generaattori terminologian käyttö voi olla ongelma merenkulun ValuJet lennon 592 [muokkaa] crash vanavedessä joka kaatui aiheuttama Kemiallinen hapen generaattorit tulipalon takia. [12] sairaanhoidon happirikastimet voidaan käyttää rehun kaasutoimitukset lääkinnällistä happea järjestelmä, kuten happea järjestelmän sairaalassa, vaikka hallituksen hyväksyntää on, kuten FDA, ja suodatus on yleensä tarpeen.Jul 16, 2016