Etusivu > Näyttely > Sisältö

Teknologian ja sovellusten typen generaattori

Paine swing adsorptio tekniikka

Ilmastointi typen tuotannon tekniikka adsorptioprosessien typen generaattorit käytön on hyvin tutkittu ja laajasti sovellettu teollisuuslaitosten erittäin puhdasta typpeä hyödynnettäväksi

Typen generaattori adsorptio-teknologian toimintaperiaate perustuu riippuvuus adsorptio hinnat esillä eri kaasun seos osien paineen ja lämpötilan sellaisista tekijöistä. Typen adsorptio kasveja eri paine swing adsorptio (PSA) kasvit löytänyt laajassa sovellusten maailmassa.

Systemand #39; s suunnittelu perustuu kaasun adsorptio ja adsorptiokerroksen elvyttämiseen asetuksen avulla kaksi adsorber – adsorptiokerroksen sisältäviä alusta paineen muutoksiin. Tämä prosessi edellyttää vakiolämpötilassa lähellä ympäristön. Tämän prosessin typpi tuotetaan kasvi ilmakehän paineessa vaikka adsorptiokerroksen uudistaminen onnistuu ilmakehän paineessa.

Swing adsorptio prosessin kussakin kaksi adsorberit koostuu kahdesta vaiheesta käynnissä muutaman minuutin. Klo adsorptio vaiheessa happea H2O ja CO2 molekyylit diffuusi huokosten rakenteeseen adsorptiokerroksen vaikka typen molekyylit voivat kulkea adsorber – adsorptiokerroksen jossa alus. Uudistaminen vaiheessa absorboitujen osat vapautetaan adsorptiokerroksen ilmattu ilmakehään. Prosessi toistetaan sitten kerrotaan.


Sovellusten typen generaattorit

Elintarvike-ja juoma

Hetkellä ruokaa tai juomia valmistetaan tai hedelmiä ja vihanneksia korjattu ikääntymistä potkuja kunnes tuotteiden täydellinen hajoaminen. Tämä johtuu bakteerien ja muiden eliöiden. Generaattorit käytetään tulvien tuotteita N2, joka vie ulos happea ja pidentää tuotteen käyttöikää merkittävästi, koska näitä organismeja ei voi kehittyä. Lisäksi kemiallista hajoamista elintarvikkeiden aiheuttama hapettumista voidaan poistaa tai pysäyttää.

Analyyttinen kemia

Typen generaattorit tarvitaan erilaisia analyyttinen kemia neste-kromatografia-massaspektrometria ja kaasukromatografia joissa vakaa ja jatkuva tarjontaa typpeä tarvitaan.

Ilma-alusten andamp; moottoriajoneuvojen renkaat

Vaikka ilma on 78 % typpi, useimmat lentokoneet renkaat ovat täynnä typpi, ja on monia rengas ja auto kauppoja typen generaattorit täyttää renkaat, etu on että typen tankissa on kuiva. Usein paineilmaa säiliö on vettä se, joka tulee ilmakehän vesihöyryn tiivistymistä tankissa lähdettyään kompressorin. Myös typen sanotaan vakaampi painostetaan kun lämmitettävät ja jäähdytetään [muokkaa] ja on mainittu [muokkaa] on suurempi molekyyli (109.76 pm) niin doesnand #39; t läpäisee renkaan yhtä helposti kuin O2(120.74 pm) ja Argon.

Kemian ja petrokemian teollisuudessa

Ensisijainen ja erittäin tärkeä sovellus typen kemian ja petrokemian teollisuudessa on inertti ympäristöön pyritään varmistamaan ehdot työsuojelu puhdistuksen aikana ja suojelun prosessin alusten toimittaminen. Lisäksi typen käytetään putkien painetestaus, kemiallisten aineiden kuljetus ja Käytetyt katalyytit teknologisten prosessien uudistaminen.

Elektroniikka

Elektroniikka typpi toimii antioksidanttina puolijohteissa ja virtapiirit, valmistukseen lämpökäsittely lopputuotteiden sekä puhallus ja pesu.

Lasiteollisuus

Lasin tuotannossa typen osoittaa tehokas jäähdytys agentti keula uuni elektrodit, hapettumisen estäjä aikana menettelyjen mukaisesti ilman jäähdytin.

Metallurgia

Metalliteollisuuden yleensä hyödyntää typen keinona suojaaminen ei-rautametallien rautametallia hehkutus. Myös typen on hyödyllinen tällainen standardi prosessien neutraali karkaisu, sementillä, kova juottamalla, Stressi lievittää, syanidin kovettuminen, metalli-puuteri sintraus ja puristamiseen die jäähdytys.

Maali ja lakka teollisuus

Maalien ja lakkojen tuotanto käyttää typen inertti toimintaympäristön prosessi alusten turvallisuuden varmistamiseksi sekä hapen siirtymistä yhteydessä estämiseksi polymeroimalla kuivaus Kuumai öljyt.

Öljyteollisuuden

Öljyteollisuuden typpi on välttämätön tekijä prosessien määrä. Yleisimmin typen käytetään luoda pysyvää ympäristö estää räjähdyksiä ja paloturvallisuus ja tukea kuljetus ja siirto hiilivetyjen. Lisäksi typen käytetään putken testaus ja huuhtelua, puhdistus teknologinen alusta ja nesteytetyn kaasun ja hiilivetyjen säilytystilat.

Lääketeollisuus

Lääketeollisuus typen havaitsee hakemuksen lääkkeiden pakkauksissa ja vastaan räjähdyksessä ja turvallisuuden toimintaa, jossa hienosti hajaantunutta aineita käytetään.

Hypoksinen Ilmastointi palo ennakointijärjestelmä

Typen generaattorit käytetään hypoksinen Ilmastointi palonestojärjestelmien tuottamaan ilmaa alhainen happipitoisuus.


Jan 11, 2017