Etusivu > Näyttely > Sisältö

Käyttää typen generaattorit voimalaitoksissa

Voimalaitosten typen generaattorit käytetään useita sovelluksia. Täällä, weand #39, ll keskustella joitakin yleisempiä sovelluksia, kuten myös syytä, että laitoksen johtajat valita typen generaattorit kuin ensisijainen N2 kaasun lähde.

Voimalaitoksen sovellukset

Typpipuhdistus HRSG märkä ja kuiva kattilan seisomassa-Korroosio on todellinen uhka suorituskyvyn, turvallisuuden ja pitkäikäisyys Höyrykattilat ja kattilan putket voimalaitoksissa. Typpi on inertti kaasu, joka suojelee sisäseiniä putkissa, lauhduttimet ja kostutettu osia korroosiolta. N2 kaasu toimii syrjäyttää läsnäolo happea, yksi keskeisiä toimijoita korroosio-kolmio siten käytännössä estää korroosiota muodostumista. Kun kattila yksiköt ovat offline aikana seisomassa, typen generaattorit tarjota N2 huopa kattilan rummut.

Ammoniakin puhdistus-Jotkut voimalaitokset käyttää typen generaattorit blanketing ammoniakin varastosäiliöt. Typpi on liitetty ammoniakki varastointi säiliöja #39; s vapor tilaa jotta typen huopa järjestelmään. Tarkoitus käyttää typen blanketing järjestelmää vesipitoiset ammoniakin säiliöt on ilmastointi tunkeutumisen estämiseksi säiliö vapor tilaa aikana matalan lämpötilaolosuhteet ammoniakki höyrynpaine laskiessa ilmakehän painetta.

Maakaasun puhdistus-Voimalaitosten yhä useammat käyttävät maakaasua. Kun vuoto tapahtuu, sivusto poistaa maakaasun käyttäen typen putkisto ennen kuin korjaukset tehdään vähentää mahdollisuutta räjähdyksiä. Kun tämän toiminnon typen täyttöventtiilin avataan painostamaan putken. Paineanturia käytetään valvomaan painehäviö ja tarkista vuodot. Tavalla kun puhdistettu kaasu vapauttaa ilmakehään kuten asianmukainen tuuletus. Koska ne ovat kiinteitä, typen vähentää räjähdyksiä ja pidentää vesivoimaloiden laitteistot.

Miksi käyttää typen generaattori?

Typen generaattorilaitteet onkäyttää yhä enemmän voimalaitos sovelluksetkoska tuottaa typen pyydettäessä laitoksessa rajaton tarjonta kyky poistaa jääneet toimitukset, kasvavat ja sopimuksia. Tämä laite on kätevä, turvallinen ja luotettava vaihtoehto toimitusta ja käsittelyä kuohkea, pakattu kaasusäiliöiden tai tankkien.

Miksi YDGET?

YDGETis aChinese johtaja ja typen laitteet. Meillä on laaja kokemus työskentelystä energiateollisuuden. Typpi-järjestelmämme ovat turvallisia, luotettavia ja kustannustehokkaita. Lisäksi tarjoamme tekniset ratkaisut, jotka auttavat meitä seurata ja seurata asennettujen järjestelmien suorituskykyä, optimointi ja turvallisuutta.

Ota yhteyttä YDGET tänään oppia miten meidänvoi hyödyttää voimalaitoksen laitos:www.ydget.com.

Mar 22, 2016