Etusivu > Uutiset > Sisältö

Elintarviketeollisuudessa käytettävien typpigeneraattoreiden edut

Jan 09, 2021

Ruoan säilytystyyppigeneraattori on erittäin puhdas typpigeneraattori, joka on erityisesti suunniteltu elintarvikepakkausten ja säilöntäaineiden teollisuudelle, joka perustuu edistyneeseen PSA-paineenvaihteluadsorptioperiaatteeseen ja jossa hiilimolekyyliseula erotetaan typestä ja hapesta paineilmasta. Se tarjoaa kuivaa, jatkuvaa ja puhdasta typpeä elintarvikepakkauksiin, juomien sekoitukseen, hedelmien ja vihannesten varastointiin, viljan kaasuttamiseen, ruoan typpipuhdistukseen jne. Sillä on nopea typen tuotantonopeus, korkea puhtaus, kompakti rakenne, kätevä liike, alhainen sijoitus, helppo huolto , automaattinen ohjaus mikrotietokoneella, energiansäästö ja muut ominaisuudet.


Elintarviketeollisuuden erityinen typpigeneraattori soveltuu viljan vihreään varastointiin, Penghua-ruuan typpitäytepakkauksiin, vihannesten säilytykseen, viinien sulkemiseen (säilykkeisiin) ja säilytykseen jne.

food industry

Typen luonne:

1. Koska typen kemialliset ominaisuudet ovat vakaat, sillä voi olla säilöntävaikutus; toiseksi se voi estää haurasruokien (kuten perunalastujen) rikkoutumisen kuljetuksen aikana


2. Typpikaasu on steriili, pölytön ja hajuton, ja se täyttää elintarvikevarasto- ja säilöntäteollisuuden vaatimat typpivaatimukset.


Typpitäytteen merkitys elintarvikepakkauksissa:

1. Korroosionesto ja tuore säilytys: Ruoan heikkeneminen johtuu enimmäkseen hapettumisreaktiosta O2: n vaikutuksesta, ja se edistää mikro-organismien ja bakteerien lisääntymistä ruoan huonontumisen vuoksi. Eräänlaisena tukehtuvana inertinä kaasuna N2 voi tukehtua ja estää bakteerien leviämisen ruoassa. N2: n käytön tarkoituksena on poistaa O2 ja hidastaa ruoan hapettumista ja hengitystä. N2: n liukoisuus veteen ja öljyyn on hyvin vähäistä, ja myös N2: n adsorptio elintarvikkeilla on vähäistä. Siksi typpi on parempi kaasu elintarvikkeiden säilyttämiseen ja säilyttämiseen.


2. Suojaa ruoan muoto: Typpitäytetyillä pakkauksilla voi myös olla hyvä rooli sisällä olevan ruoan muodon suojaamisessa: estetään rapean ja herkän ruoan murskaaminen; vältä paineiden epätasapainoa sisäisten ja ulkoisten paineiden välillä ja painetta pakatun ruoan sitomiseksi yhteen, tee sen rakenne kovaksi; jopa epäsäännöllisen muotoiset elintarvikkeet voivat säilyttää pakkauksen pinnan kauneuden ja vähentää elintarvikkeiden pilaantumista, joka johtuu pintakatosten aiheuttamista pakkausmateriaalien vaurioista.


3. Kaasu oluen, viinin ja hedelmämehujen tuotantoon: Fermentoinnin jälkeen typpeä, jonka puhtausaste on vähintään 98%, käytetään tuotantokaasuna suodattamiseen, kuljetukseen, vastapaineen purkamiseen, purkitukseen ja muihin prosesseihin. Typpipakokaasu voi tehokkaasti välttää Hapen haitat voivat parantaa oluen ja viinin makuvakautta ja välttää monia ongelmia, kuten GG; ikääntyvä maku GG; ja&"sedimentti GG".


Elintarvikkeiden typpitäytekoneen toimintaperiaate:

Paineenvaihteluadsorptiotyyppigeneraattori (typpigeneraattori, typpigeneraattori) käyttää paineilmaa raaka-aineena ja käyttää korkean suorituskyvyn hiilimolekyyliseulaa adsorboimaan valikoivasti happea ja typpeä suoraan typen tuottamiseksi.


Puhdistettu paineilma adsorboidaan paineen alaisena ja desorboituu alennetussa paineessa paineen heilahdusadsorption vaikutuksesta. Kineettisen vaikutuksen vuoksi pienempien kineettisten halkaisijoiden omaavien happimolekyylien diffuusionopeus hiilimolekyyliseulan mikrohuokosissa on paljon suurempi kuin typpimolekyylien. Ennen kuin adsorptio saavuttaa tasapainon, typpi rikastetaan kaasufaasissa ja saadaan tuote typpeä. Sitten dekompressoimalla normaalipaineeseen adsorboitu typpi ja muut epäpuhtauskomponentit desorboidaan hiilimolekyyliseulan regeneroinnin toteuttamiseksi.


Paineenvaihteluadsorptiotyyppigeneraattorit (typpigeneraattorit, typpigeneraattorit) käyttävät yleensä kahta rinnakkaista adsorptiota, avaavat ja sulkevat pneumaattisen venttiilin PLC-ohjelman ohjaimen kautta, suorittavat vuorotellen paineen adsorptio- ja dekompressioregeneraatiotoiminnot ja toimittavat jatkuvasti raaka-aineita Ilma, jatkuva typpeä.


Järjestelmän toiminnot

● Kätevä käynnistys, nopea typen tuotanto, vakaa typpi ja jatkuva kaasuntuotanto.

● Mikrotietokoneen hallinta, pieni jalanjälki, hiljainen, täysin automaattinen käyttö, kätevä liike jne.

● Nimellinen virtausnopeus ja tuotekaasun puhtaus säädetään automaattisesti.

● Typen puhtaus, virtauksen online-havaitseminen ja analysointi, pätemätön ääni- ja valohälytys.

● Turvallinen käyttö, valvomaton, kytketty kaukosäädin.