Etusivu > Uutiset > Sisältö

Psa-typpigeneraattorin käyttö maidon jauheen teollisuudessa

Jun 18, 2018

1. Tiedämme, että typpi on erittäin stabiili inertti kaasu ja maitojauheen koostumus sisältää suuren määrän helposti hajoavia komponentteja, kuten proteiineja. Maitojauheen typpi voi tehokkaasti estää proteiinin hapettumista.

2. Typpi on inerttiä kaasua, sillä ei ole toksista vaikutusta eikä siinä ole sivuvaikutuksia ihmisten terveyteen;

3. Koska tiheys on lähes sama kuin ilman, se on helppo saada ja helppo täyttää.

Edellä olevista kolmesta kohdasta voidaan nähdä, että typen täyttö maitojauheen säiliössä on pääasiassa pidennä maitojauheen säilyvyysaikaa vaikuttamatta maitojauheen ainesosiin ja vauvan terveyteen.

Zhejiang Yuanda Air Separation Equipment Co, Ltd on ammattimainen yritys, joka harjoittaa tuotantoa ja tutkimusta ja kehittämistä PSA typpituotanto laitteet, ammoniakki hajoaminen vety tuotantolaitteet, hiilen deoxygenation typpipuhdistus laitteet, hydraus ja hapenpoisto typpipuhdistus laitteet, ammoniakki hajoaminen ja puhdistuslaitteita ja muita tuotteita. Samalla se on myös palveluhenkinen yritys, joka harjoittaa erilaisten typpigeneraattoreiden ja ammoniakkipoikkeutuslaitteiden huolto-, korjaus-, korjaus- ja myyntipalveluja. Yhtiön laitteita käytetään laajalti metallin lämpökäsittelyssä, kemikaaleissa, öljy-, muovi-, kumi-, elektroniikka-, lääke-, olut- ja juomateollisuudessa, elintarvikkeiden säilyttämisessä, metalliteollisuudessa, lasissa, kivihiiliteollisuudessa ja muilla teollisuudenaloilla. Tuetaan "rehellisyys, tehokkuus, ammattitaito, innovaatio", ydin käsite tarjota asiakkaille parempia ja luotettavampia tuotteita, rakentaa ensimmäisen luokan palvelujärjestelmä.

Paineenvaihtelu adsorptiotyögeneraattori (kutsutaan myös typpigeneraattoriksi, typpigeneraattoriksi, typpigeneraattoriksi, typen laitteeksi, psa-typpigeneraattoriksi, typpigeneraattoriksi) käyttää puhdasta puristettua ilmaa raaka-aineena, hiilimolekyyliseulan adsorbenttina ja paineenvaihtelun adsorptiona. Periaate on saada typpeä normaalissa lämpötilassa.