Etusivu > Uutiset > Sisältö

Neljä tapaa hallita höyrykoneen kohinanvaihdetta

Jan 07, 2018

Testauksen ja analysoinnin jälkeen tiedämme, että happigeneraattorin alapinnan äänenpaine on suurin, koska tämä paikka on paikka, jossa kompressori on asennettu ja värähtelevä pohjakuori säteilee lähinnä pohjan äänenpaineen. Siksi seuraavia toimenpiteitä voidaan käyttää ongelman ratkaisemiseen.

1. äänen absorptiomenetelmän ratkaisemiseksi. Kipsilevy asennetaan hapenvalmistuskoneen pohjaseinään absorboimaan säteilymelua. Yleensä kipsilevyn paksuutta hallitaan 2-4 mm: n välein, mikä voi suuresti parantaa korkeataajuisen melun imukykyä.

2. vaimennuksen ja vaimennuksen tapa. Suurin säteilymelu kuoren puolella on asennettava vaimennusvyö ja vaimennusmateriaali tärinän vaimennustoiminnan lisäämiseksi.

3. voidaan ratkaista äänieristyksellä. Koko kuori on päällystetty äänieristysmateriaalilla säteilyn tehokkuuden pienentämiseksi.

4. rajoituksen vaimennus. Vaimentava teräslevyrakenne lisätään, vaimennuskumi täyttyy keskelle ja sitten tukos jokaisen hapen generaattorin alueella tukkeutuu niin, että kuoren säteilymelua voidaan tehokkaasti pienentää.

Edellä mainittujen toimenpiteiden avulla melun etenemiskanava optimoidaan. Testauksen jälkeen suurtaajuusosan äänenpaine on hyvin hallinnassa. Mutta säteilyn matala taajuusosa on edelleen erittäin suuri. Tämä johtuu öljyton kompressorin värähtelyn ja melun kytkemisestä ja magneettiventtiilin ilmakohina. Joten lisätoiminta on kytkimen melulähteen ohjauksessa.