Etusivu > Uutiset > Sisältö

Korkea laatu-typen keitin

Jun 02, 2016Tuotteen tiedot

Perustiedot

 • Sertifiointi: ISO

 • Melun taso: korkea

 • Tyyppi: Ilmastointi Ionizer

 • Käyttö: teollisuus

 • Puhdistava tekniikka: HEPA

 • Ilmastointi, tilavuus: 301-400m 3/h

 • Virtalähde: sähköinen

 • Toimiva periaate: Active + passiivinen

 • Rakenne: kerros pysyvän

 • Anioninvaihtajan tiheys: > 4000000pcs/m3;

 • kuin Custopmer pyynnöstä: erikokoisia

 • Tavaramerkki: YUANDA

 • Erittely: eri mallia

 • Alkuperä: Hangzhou Fuyang

 • Tuotteen kuvaus

  Työ periaate
  Katalyyttinen agentti toimen happea vähän purity typen ja vedyn lisätty järjestelmään tuottaa vettä jälkeen energia vapautuu lihasten. Jälkeen uudelleen jäljellä happea ja edelleen denitrifikaatio se menee kuivausjärjestelmä kuivata hyvin ja erittäin puhdasta typpi tuotetaan.

  Tekniset ominaisuudet
  Automaattinen typen lisääminen ja - mittaamista laitteessa kansallisten patentoitu tekniikka on valvonnasta tarkasti ja perusta.
  Energia - säästävä tekniikka kansallisten patentoitu tekniikka tekee energiankulutus järjestelmä vähentää huomattavasti.
  Automaattinen tuuletus laite kansallisten patentoitu tekniikka takaa tuotetun typen laadun.
  Keskeiset osat järjestelmä toteuttaa tunnetuin brändi, joka on tehokas laitteiden laadun tae.
  Se on diagnoosi, hälyttäviä ja Automaattinen vianmääritys useita epäonnistumisia.
  Keskitetty monitorointijärjestelmä voi tarjota keskitetyn valvonnan ylimääräiset varusteet kuten typen PSA laitteet, typen tuotannon laite, jne.
  DCS tiedonsiirtoyhteyden on valinnainen.

  Erittely
  1) puhtaus: 95 99,9999 %
  2) kapasiteetti: 5-8000Nm3/h
  3) paine: 0-0.8Mpa (1,0 ~ 15.0MPa on myös saatavilla)
  4) kastepiste:-45 asteen---70

  Miten saada nopeasti tarjouksen?

  Älä epäröi lähettää meille sähköpostia seuraavat tiedot.

  1) N2-virtaus: ___Nm3/h

  2) N2 puhtaus: ___ %

  3) N2 poistopaine: ___Bar

  4) jännite ja taajuus: ___V, PH, HZ

  5) typen käyttö.

  Sovellusten typen generaattorit

  Elintarvike-ja juoma

  Hetkellä ruokaa tai juomia valmistetaan tai hedelmiä ja vihanneksia korjattu ikääntymistä potkuja kunnes tuotteiden täydellinen hajoaminen. Tämä johtuu bakteerien ja muiden eliöiden. Generaattorit käytetään tulvien tuotteita N2, joka vie ulos happea ja pidentää tuotteen käyttöikää merkittävästi, koska näitä organismeja voi kehittää. Lisäksi kemiallista hajoamista elintarvikkeiden aiheuttama hapettumista voidaan poistaa tai pysäyttää.

  Analyyttinen kemia

  Typen generaattorit tarvitaan erilaisia analyyttinen kemia kuten nestekromatografialla massaspektrometria ja joissa tarvitaan vakaa ja jatkuva tarjontaa typpeä kaasukromatografia.

  Ilma-alusten ja moottoriajoneuvojen renkaat

  Vaikka ilma on 78 % typpi, useimmat lentokoneet renkaat ovat täynnä typpi, ja on monia rengas ja auto kauppoja typen generaattorit täyttää renkaat, etu on että typen tankissa on kuiva. Usein paineilmaa säiliö on vettä se, joka tulee ilmakehän vesihöyryn tiivistymistä tankissa lähdettyään kompressorin. Myös typen sanotaan ylläpitää vakaampaa paineita, kun lämmitetty ja jäähdytetty [muokkaa] ja sanoi [muokkaa] on suurempi molekyyli (109.76 pm) joten ei läpäisee renkaan helposti O2 [muokkaa] (120.74 pm) ja Argon.

  Kemian ja petrokemian teollisuudessa

  Ensisijainen ja erittäin tärkeä sovellus typen kemian ja petrokemian teollisuudessa on inertti ympäristöön pyritään varmistamaan ehdot työsuojelu puhdistuksen aikana ja suojelun prosessin alusten toimittaminen. Lisäksi typen käytetään putkien painetestaus, kemiallisten aineiden kuljetus ja Käytetyt katalyytit teknologisten prosessien uudistaminen.

  Elektroniikka

  Elektroniikka typpi toimii antioksidanttina puolijohteissa ja virtapiirit, valmistukseen lämpökäsittely lopputuotteiden sekä puhallus ja pesu.

  Lasiteollisuus

  Lasin tuotannossa typen osoittaa tehokas jäähdytys agentti keula uuni elektrodit, hapettumisen estäjä aikana menettelyjen mukaisesti ilman jäähdytin.

  Metallurgia

  Metalliteollisuuden yleensä hyödyntää typen keinona suojaaminen ei-rautametallien rautametallia hehkutus. Myös typen on hyödyllinen tällainen standardi prosessien neutraali karkaisu, sementillä, kova juottamalla, Stressi lievittää, syanidin kovettuminen, metalli-puuteri sintraus ja puristamiseen die jäähdytys.

  Maali ja lakka teollisuus

  Maalien ja lakkojen tuotanto käyttää typen inertti toimintaympäristön prosessi alusten turvallisuuden varmistamiseksi sekä hapen siirtymistä yhteydessä estämiseksi polymeroimalla kuivaus Kuumai öljyt.

  Öljyteollisuuden

  Öljyteollisuuden typpi on välttämätön tekijä prosessien määrä. Yleisimmin typen käytetään luoda pysyvää ympäristö estää räjähdyksiä ja paloturvallisuus ja tukea kuljetus ja siirto hiilivetyjen. Lisäksi typen käytetään putken testaus ja huuhtelua, puhdistus teknologinen alusta ja nesteytetyn kaasun ja hiilivetyjen säilytystilat.

  Lääketeollisuus

  Lääketeollisuus typen havaitsee hakemuksen lääkkeiden pakkauksissa ja vastaan räjähdyksessä ja turvallisuuden toimintaa, jossa hienosti hajaantunutta aineita käytetään.

  Hypoksinen Ilmastointi palo ennakointijärjestelmä

  Typen generaattorit käytetään hypoksinen Ilmastointi palonestojärjestelmien tuottamaan ilmaa alhainen happipitoisuus.