Etusivu > Uutiset > Sisältö

Kuinka happea olla eroteltu ja puhdistettu ilmassa?

Nov 15, 2017

Nestemäisen hapen fraktiointi käytetään laajalti laajamittainen teollisuustuotanto happea.

Ensinnäkin ilma on poistettu suodattimia, kuten pölyä ja muut kiinteät epäpuhtaudet kompressori puristus, ja sitten läpi molekyylitason sieve puhdistamot poistaa vesihöyryä ja hiilidioksidia ja muita epäpuhtauksia. Tässäkin molekyyliseulojen voi tehdä pieniä molekyylejä, kuten typpi ja happi läpi ja osallistua seulonta molekyylejä. Niin jäähdytys ja depressurization, kun lämpötila on laskenut noin 170 astetta, ilma alkoi nesteyttää osittain tislaus torni, mukaan eri kiehumispisteiden Ilmastointi fraktiointi kaasun. Nestemäisen hapen kiehumispiste on korkeampi kuin nestemäistä typpeä, ja on helpompi kaasutetaan kuin nestemäistä typpeä. Yli 99 % puhdasta happea saadaan monivaiheinen fraktiointiin ja typen ja harvinainen kaasun kopiointi materiaalit saadaan samanaikaisesti.

Tämä menetelmä on monimutkainen. Hapen kanssa alhaisen puhtaus tarvittaessa ilma voidaan erottaa molekyylitason sieve adsorptio tuottaa happea. Adsorptio kapasiteetti erityisiä molekyylitason sieve typpeä on suurempi kuin hapen. Kun Ilmastointi kulkee molekyylitason sieve-bed, ulosvirtaus kaasun happipitoisuus on suurempi ja kaasu sisältää 70-80 % happi saadaan jälkeen toistuvasti adsorptio. Tämä menetelmä on helppo ymmärtää, automaatio ja lentohenkilöstön normaalissa lämpötilassa lyhyen ajan aikana.

Lisäksi korkeapitoista happea voidaan tuottaa elektrolyysin vettä menetelmä. Tämä menetelmä on kalleus, ja sopii vain pienimuotoista tuotantoa.

Hapen eristetty ilma on yleensä varastoidaan sylinterin azure sininen teollisuuden, sairaanhoidon tai muita näkökohtia.