Etusivu > Uutiset > Sisältö

Kuinka valita teollisuushappigeneraattori

Apr 04, 2019

Kuinka valita teollisuushappigeneraattorit ? Monet ihmiset eivät ole selviä, sitten esitän sinulle joitain valintamenetelmiä, toivon auttaa sinua paremmin valitsemaan teollisuuden happigeneraattorit .


1. Ymmärrä kompressori.

Yhteinen teollisuushappigeneraattori ottaa käyttöön kotitalouskompressorin, nahkakupin käyttöikä on lyhyt ja myös kaasun virtausnopeus on pieni, mikä vaikuttaa suoraan koko koneen käyttöikään. Teollisuuden happigeneraattorin käyttöikä riippuu pääasiassa mistä kohdasta. Tuodun Xinqing-kompressorikupin käyttöikä on yli 5 vuotta ja ilmavirta on suuri. Se vastaa tuontimolekyyliseulaa ja sillä on hyvä hapenpoistovaikutus.


2, konekohina.

Teollisten happigeneraattorien melu voi aiheuttaa haittaa ihmisten työlle ja elämälle, ja äänenvaimennin määrittää melun. Erityiset melutiedot näkyvät tuotteen ominaisuuksissa. Yritä valita alhainen melu samalla koneen laadulla ja hinnalla. Ratkaisu happigeneraattorin melun vähentämiseksi, joka on luotettava ja jatkuva toimintajärjestelmä.


3, Katso tuotemerkin teollisuuden happikoneen molekyyliseula.

Molekyyliseulat ovat teollisuushappigeneraattoreiden tärkeimmät ydinkomponentit, aivan kuten tietokoneen keskusyksikkö. Sen tehtävänä on erottaa ilman happi muista inertteistä kaasuista. Molekyyliseulan laatu määrittelee suoraan teollisuushappigeneraattorin happivirtauksen stabiilisuuden ja happipitoisuuden. Hyviä molekyyliseuloja tuodaan ulkomailta, pääasiassa molekyyliseuloja Ranskasta ja Yhdysvalloista. Maahan tuodulla molekyyliseulalla on ominaisuudet suuri kapasiteetti, korkea adsorptioaste ja pitkä käyttöikä. Teollisuuden happigeneraattorimolekyyliseulalla on korkea adsorptioaste ja hapentuoton määrä on jopa 93-99%, mikä on paras valinta teollisuuden ja lääketieteen aloilla.


4. Tunne happigeneraattorin lämmönpoistoteho.

Hyvän lämmönpoistotehokkuuden takia teollisuushappigeneraattori, jolla on hyvä lämmönpoistoteho, käyttää yleensä metallimateriaalin jäähdytystuuletinta ja tuulettimen siipien paksuus voi olla 38 mm, mikä voi varmistaa lämmönpoistovaikutuksen olevan hyvä eikä pysähty lämmityksen vuoksi . Lämpöä huonosti hajottava kone on muovipuhallin, jonka paksuus on vain 20 mm. Riittämätön lämmönpoisto, joka vaikuttaa suoraan työaikaan ja käyttöikään.


Edellä on kuinka valita teollisuushappigeneraattori.