Etusivu > Uutiset > Sisältö

Miten valita paineilmajäähdytin

Nov 02, 2017

Paineilmakuivain on vesihöyrylaite, jota käytetään ilmakehän puristamiseen, jota tavallisesti käytetään teollisissa ja kaupallisissa sovelluksissa. Lisävarusteena saatava paineilmasuihku perustuu pääasiassa paineilman kastepisteeseen. Tällä hetkellä markkinoilla on kaksi lajitelmaa paineilmakuivaajia. Yksi on regeneratiivinen adsorptiokuivaaja ja toinen on jäähdytetty kuivausrumpu. Joten miten voit valita paineilmakuivurin?

Adsorbenttikuivaimen valintaperusteet valitaan riippuen sovelluksesta. Yleensä paineilman taso voidaan jakaa kuuteen luokkaan, eli kastepisteen on oltava alle näiden lämpötilojen, tällä kertaa on käytettävä adsorptio kuivain vähentää kosteutta ilmassa. Kuitenkin jotkin paineet paineilman kastepisteen vaatimuksille eivät ole kovin korkeita, joten se voi myös käyttää adsorptiokuivuria. Kuten valokuvauskalvo ja mikrosiru, tarkkuus ruiskuttamalla näitä alueita käyttämällä adsorptio kuivausrumpu on erittäin hyvä, lisäksi adsorptiokuivaaja liittyy regenerointi tapa, tämä on myös kiinnitettävä huomiota ongelmaan, yleinen adsorptiokuivaaja tyyppi tärkeimmistä tuotteista Kaasun kastepiste ja uusiutuvan energian kulutus kaksi, me ostamassa, voit aloittaa nämä kaksi näkökohtaa harkita.

Kun pakastin on ostettu, on otettava huomioon sen parametrit, kuten maksimivirtaus, minimipaino ja maksimipaine. Mitä pienempi paine, sitä suurempi vesipitoisuus luonnollisessa ilmassa. Lisäksi on otettava huomioon myös pakastekuivurin tulolämpötila ja kastepistelämpötila, jotka ovat parametrien perustana, joku pakastekuivaajan ostamisessa on otettava huomioon nämä näkökohdat. Tietenkin nämä parametrit ovat ensisijainen huomio, valitse parametrit, sinun on otettava huomioon ilmajäähdytteinen tai vesijäähdytteinen kuivausrumpu. Yleisesti ilmajäähdytteiset ympäristövaatimukset ovat korkeammat, asennus on monimutkaisempi, ei sovellu kaikkiin asennustöihin. Vesijäähdytteinen kuivausasennus on suhteellisen yksinkertainen, ympäristö ei ole niin tiukka vaatimus, joten monet tehtaat haluavat myös asentaa vesijäähdytteisen ilmakuivurin .


Zhejiang Yuanda Air Separation Equipment Co.Ltd.

Lisää: Gaoqiao Industrial Zone, Hangzhou, Zhejiang, Kiina 311402

Sähköposti: sales@ydget.com

Yhteystiedot: Jane Qian + 86-13588376592

Puh: + 86-571-61712588

Fax: + 86-571-61712599