Etusivu > Uutiset > Sisältö

Typpikomponenttien huolto

Dec 13, 2017

1. yleinen suoja ja ylläpito

Järjestelmän vakauden ja luotettavuuden varmistamiseksi pitkään aikaan käyttäjien on tehtävä päivittäisiä suojaustoimenpiteitä. Järjestelmän kaikkien laitteiden satunnaisia ​​ohjeita käsitellään yksityiskohtaisesti ja on tarpeen noudattaa suojaus- ja huoltotöiden vaatimuksia. Ensimmäinen sisältää seuraavat:


2.Suodatinydämen liittäminen

NZN-sarjan PSA kolmen vaiheen suodattimen suodatinydin on vaihdettava säännöllisesti. Jos suodatin ennen paineen ja sen jälkeen on suurempi tai yhtä suuri kuin 0,05 - 0,1 MPa, on tarpeen vaihtaa suodatinelementti.

Vaihda: ruuvaa suodattimen ytimen kuori ja kierrä sitten suodattimen ydin, vaihda uuteen ydinosaan, kierrä sitten kuori ja kiristä se. Huomaa: Suodatinydin on vaihdettava, kun järjestelmä on lopetettu ja putkiston paine on tarpeen purkaa. Muussa tapauksessa se voi johtaa vakavaan elämän vaurioitumiseen. Suodattimen ydinvahvistuksessa metallirengas tai "O" tiivistysrengas ei voi vaurioitua tai tiivistää. Muussa tapauksessa suodatinta ei käytetä. Lisäksi kaikilla suodattimilla on aktiivinen purkaustoiminto. Mutta sinun on silti katsottava aktiivinen jätevedenpuhdistuslaitteisto kerran viikossa.


3. ajanhallinta

Mikrotutkimuslaite on kalibroitava säännöllisesti (ks. Käyttöohje yksityiskohtaisesti). Jos analysaattori näyttää tarkasti ja järjestelmän toiminta on normaalia, molekyyliseulan vikaa voidaan harkita, kun tuote ei pysty saavuttamaan tavoitetta. Jos vika vahvistetaan, molekyyliseulat tulee korvata. On päästävä ammattimaiseen ja tekniseen henkilöstöön.


Ilmoitus

Typpi on väritön, hajuton, kemiallisesti laiska kaasu. Se on yksinkertainen tukahduttava. Laitteiden toiminnassa on kiinnitettävä huomiota sisäilmastoinnin ylläpitoon.

Typpikomponentin optimaaliset käyttöparametrit ovat 0,75 ~ 0,90 MPa, ja vastaava säätö tulee tehdä, kun kompressorin parametrit asetetaan.


Zhejiang Yuanda Air Separation Equipment Co.Ltd.

Lisää: Gaoqiao Industrial Zone, Hangzhou, Zhejiang, Kiina 311402

Sähköposti: sales@ydget.com

Yhteystiedot: Jane Qian + 86-13588376592

Puh: + 86-571-61712588

Fax: + 86-571-61712599