Etusivu > Uutiset > Sisältö

Typpigeneraattorin käyttöä koskevat varotoimet

Feb 17, 2020

Typentuotantolaitteet käyttävät fysikaalisia menetelmiä ilman hapen ja typen erottamiseksi typen saamiseksi. Kryogeeninen typen erotus on perinteinen menetelmä typen tuottamiseksi. Sen historia on useita vuosikymmeniä, ja se soveltuu suurten teollisten typpituotteiden tuotantoon, kun taas keskisuurten ja pienten typpituotanto ei ole taloudellista. Kryogeeninen ilman erottelun typentuotantolaite on suhteellisen monimutkainen, kattaa suuren alueen, sillä on suhteellisen korkeat infrastruktuurikustannukset, huomattavat kertaluonteiset investoinnit laitteisiin, korkeat käyttökustannukset, hidas kaasuntuotanto, korkeat asennusvaatimukset ja pitkät jaksot. Kattavien laitteiden, asennus- ja infrastruktuuritekijöiden vuoksi samoilla eritelmillä varustetun PSA-typpilaitoksen investointiasteikko on alhaisempi kuin kryogeenisen ilmanerotuslaitoksen.

Nyt puhutaan typpilaitteiden käytön varotoimenpiteistä:

1. Ennen koneen käynnistämistä sinun on tarkistettava huolellisesti koko typpigeneraattori ja varmista, että ilmakompressorissa ei ole työkaluja, osia tai muita esineitä.

2. Käynnistettäessä typpigeneraattoria on ilmausventtiilin oltava ilmanvaihdossa, jotta vältetään ilmakompressorin ylipaine.

3. Hitsaustoimenpiteet eivät ole sallittuja lähellä öljyjärjestelmää, eikä mitään paineastiaa voida muokata hitsaamalla tai muilla menetelmillä.

4. Tarkista säännöllisesti laitteen (kuten varoventtiilin) ​​luotettavuus.

5.Typpilaitoksen kunnossapito ja kunnossapito on lopetettava ja kytkettävä pois päältä