Etusivu > Uutiset > Sisältö

Typen generaattori hinta

Jun 17, 2016

KNH vety puhdistus laite

Toimintaperiaate

At huoneenlämmössä nojalla vaikutus korkea katalysaattorina hydrodeoxygenation ja kuivattu poistaa veden epäpuhtauksia ja saada erittäin puhdasta typpeä puhdistuksen jälkeen

Tekniset tiedot

+ Typen tuotos kapasiteetti: 10-3000Nm3/h

+ Typen puhtaus: ≥99.9995 %

Vedyllä sisältö: 1-1000PPm

+ Happipitoisuus: ≤5PPm

+ Kastepiste: ≤ 60 astetta

Tekniset ominaisuudet

+ Automaattisesti äänenvoimakkuutta vety, erittäin automaatio, turvallinen ja luotettava.

+ Käyttää tehokasta katalysaattoreiden kehittyneen teknologian, vakaana.

+ Käyttää turvallisia ja luotettavia osista sekä vakaan toiminnan.

+ Automaattinen lukitukset tuuletus toiminto, useita vika hälytys.


Miksi YUANDA PSA typen generaattori?

Tekniset ominaisuudet

1). tuoda Paineohjatut venttiilit elämä on yli 3 miljoonaa kertaa;

2). Siemens Oyj älykäs ohjelma valvoja, helppo ja vakaa toiminta;

3). tiettyä pysyvää keraaminen pallot diffusion tekniikka tekee ilmavirran jakelu tasaisesti; adsorptio tehostaa adsorptiokerroksen;

4). itse pakottaa sylinterin pakkaa laite (patentti nro: ZL 200820168079.9) suojaamaan käyttäen elämän carbon molekyylitason sieve;

5.) Alkuperäinen keskipakopumput tärinä täyttö (patentti nro: ZL 200820168078.4) varmistaa täyttämällä tilavuus enintään.

Määritys
1) puhtaus: 95 99,9999 %
2) kapasiteetti: 5-8000Nm3/h
3) paine: 0-0.8Mpa (1,0 ~ 15.0MPa on myös saatavilla)
4) kastepiste:-45 asteen---70


Miten saada nopeasti tarjouksen?

Älä epäröi lähettää meille sähköpostia seuraavat tiedot.

1) N2-virtaus: ___Nm3/h

2) N2 puhtaus: ___ %

3) N2 poistopaine: ___Bar

4) jännite ja taajuus: ___V, PH, HZ

5) typen käyttö.

Sovellusten typen generaattorit

Elintarvike-ja juoma

Hetkellä ruokaa tai juomia valmistetaan tai hedelmiä ja vihanneksia korjattu ikääntymistä potkuja kunnes tuotteiden täydellinen hajoaminen. Tämä johtuu bakteerien ja muiden eliöiden. Generaattorit käytetään tulvien tuotteita N2, joka vie ulos happea ja pidentää tuotteen käyttöikää merkittävästi, koska näitä organismeja ei voi kehittyä. Lisäksi kemiallista hajoamista elintarvikkeiden aiheuttama hapettumista voidaan poistaa tai pysäyttää.

Analyyttinen kemia

Typen generaattorit tarvitaan erilaisia analyyttinen kemia, nestekromatografia– kutenmassaspektrometria ja joissa tarvitaan vakaa ja jatkuva tarjontaa typpeä kaasukromatografia.

Ilma-alusten ja moottoriajoneuvojen renkaat

Vaikka ilma on 78 % typpi, useimmat lentokoneet renkaat ovat täynnä typpi, ja on monia rengas ja auto kauppoja typen generaattorit täyttää renkaat, etu on että typen tankissa on kuiva. Usein paineilmaa säiliö on vettä se, joka tulee ilmakehän vesihöyryn tiivistymistä tankissa lähdettyään kompressorin. Myös typen sanotaan vakaampi painostetaan kun lämmitettävät ja jäähdytetään [muokkaa] ja on mainittu [muokkaa] on suurempi molekyyli (109.76 pm) joten ei läpäisee renkaan helposti O2 [muokkaa] (120.74 pm) ja Argon.

Kemian ja petrokemian teollisuudessa

Ensisijainen ja erittäin tärkeä sovellus typen kemian ja petrokemian teollisuudessa on inertti ympäristöön pyritään varmistamaan ehdot työsuojelu puhdistuksen aikana ja suojelun prosessin alusten toimittaminen. Lisäksi typen käytetään putkien painetestaus, kemiallisten aineiden kuljetus ja Käytetyt katalyytit teknologisten prosessien uudistaminen.

Elektroniikka

Elektroniikka typpi toimii antioksidanttina puolijohteissa ja virtapiirit, valmistukseen lämpökäsittely lopputuotteiden sekä puhallus ja pesu.

Lasiteollisuus

Lasin tuotannossa typen osoittaa tehokas jäähdytys agentti keula uuni elektrodit, hapettumisen estäjä aikana menettelyjen mukaisesti ilman jäähdytin.

Metallurgia

Metalliteollisuuden yleensä hyödyntää typen keinona suojaaminen ei-rautametallien rautametallia hehkutus. Myös typen on hyödyllinen tällainen standardi prosessien neutraali karkaisu, sementillä, kova juottamalla, Stressi lievittää, syanidin kovettuminen, metalli-puuteri sintraus ja puristamiseen die jäähdytys.

Maali ja lakka teollisuus

Maalien ja lakkojen tuotanto käyttää typen inertti toimintaympäristön prosessi alusten turvallisuuden varmistamiseksi sekä hapen siirtymistä yhteydessä estämiseksi polymeroimalla kuivaus Kuumai öljyt.

Öljyteollisuuden

Öljyteollisuuden typpi on välttämätön tekijä prosessien määrä. Yleisimmin typen käytetään luoda pysyvää ympäristö estää räjähdyksiä ja paloturvallisuus ja tukea kuljetus ja siirto hiilivetyjen. Lisäksi typen käytetään putken testaus ja huuhtelua, puhdistus teknologinen alusta ja nesteytetyn kaasun ja hiilivetyjen säilytystilat.

Lääketeollisuus

Lääketeollisuus typen havaitsee hakemuksen lääkkeiden pakkauksissa ja vastaan räjähdyksessä ja turvallisuuden toimintaa, jossa hienosti hajaantunutta aineita käytetään.

Hypoksinen Ilmastointi palo ennakointijärjestelmä

Typen generaattorit käytetään hypoksinen Ilmastointi palonestojärjestelmien tuottamaan ilmaa alhainen happipitoisuus.


Kysy nyt ^ & ^