Etusivu > Uutiset > Sisältö

Typen kalvo järjestelmät

Dec 18, 2015

Kalvo typen generaattorit käyttää putki niput erityistä rakennettaisiin määritetään usein samalla tavalla kuin vaippa- ja lämmönvaihdin.  Ilmastointi erotteluperiaatteen eri kaasuilla on eri läpäisevyys verokantoja polymeerin elokuvan.  Happea (plus vesihöyryä ja hiilidioksidia) pidetään "nopeasti kaasuja", jotka diffuusi nopeammin kuin "hidas kaasujen" argon ja typen putki-seinien läpi.  Tämä mahdollistaa kuiva ilma on muunnettava tuote, joka on inertti sekoitus enimmäkseen typpeä ja argonia ja matalapaineinen "läpäisee" tai tuhlata kaasua, joka on rikastettu happea (plus vesihöyryä ja hiilidioksidia) ja purki komentotulkissa.

Typen tuotteen ilmenee kalvo-yksiköt lähelle syötteen paine paineilma.  Monissa sovelluksissa tämä tarkoittaa sitä, että ei täydentävä tuote pakkausta ei tarvita. Koska erottaminen prosessi ei ole liikkuvia osia, kalvo yksiköt voidaan ottaa nopeasti käyttöön tarvittaessa ja sammuttaa, kun ne eivät ole.

Kalvo erottaminen yksiköissä tehdään yleensä normaalikokoisesta kommunikointimodulit typen tuotannon luokitukset, jotka riippuvat haluamasi typen puhtaus.  Tietyn vakiomoduuli typen tuotannon määrä kasvaa suuremmat imu Ilmastointi virtausnopeudet, mutta tuotteen puhtauteen vähentää. Vaadittua kapasiteetin (tietyn puhtausasteen taso) ylittäessä vakiomoduuli suurinta useita pienempiä yksiköitä Manifold voisivat toimia rinnakkain.

Kalvo yksiköt ovat kaikkein kustannustehokkain suhteellisen alhaisen kysynnän sovelluksiin.  Suuremman kapasiteetin yksiköt koostuvat tyypillisesti useita pienempiä kapasiteetin moduulit, kalvo on lähes vakio yksikkökustannukset erottaminen / tuotantokapasiteetti laajalla tuotantolukuihin, toisin kuin taantuvat maksaa vähän kapasiteettia, joka on tyypillinen PSA typen generaattorit ja kryogeenisten ilmakaasunjalostamo / typen tuotantojärjestelmissä.

On trendi, kuitenkin kohti käyttää kalvoja tuotannon korkeammat.  Tämä on mahdollistanut valmistajien suurin moduulit fyysinen koko ja tuotannon kapasiteetin lisäämiseen.