Etusivu > Uutiset > Sisältö

Huomautuksia happigeneraattorin valitsemiseksi

Jun 03, 2019

Huomautuksia happigeneraattorin valitsemiseksi

1. Jos haluat valita happigeneraattorityypin, jonka lähtöhappipitoisuus on 90%, hapentuotantokonsentraatio voidaan havaita instrumentilla tai koneen omalla hapenvalvontalaitteella.


2 happikoneen melutaso on parhaiten alle 45 desibeliä, happikone on pitkään toimivia sähkölaitteita, ääni ei saa olla liian suuri, muuten se vaikuttaa muihin itseni ja muiden ihmisiin, etenkin yöllä, joten työ moottorin ääni vain pieneen vain hyvä.


3. Hyvän hapen valmistajan on läpäistävä ISO: n kansainväliset ja CE-laatujärjestelmän mukaiset hapen sertifikaatit (happikone), kiinnitettävä huomiota hapokoneeseen, jota markkinoidaan yli kahden vuoden aikana, jotta saataisiin parempi laadunvarmistus ja siihen liittyvät sertifiointi.


4. Vahva hapen tuotantokapasiteetti.Hyvä kompressori tuottaa yhden korotetun happipitoisuuden 10-15 litralla ilmaa, kun taas tavallinen kompressori tuottaa yhden korotetun happipitoisuuden 27-30 litralla ilmaa.


5. Kumulatiivinen ajoitustoiminto.Se voi tarjota objektiivista ja tarkkaa tietoa pitkäaikaiseen ylläpitoon ja huoltoon tulevaisuudessa.Kansallisen standardin mukaisen happigeneraattorin vaatimus on varustettu kertyvällä ajastimella, joka on tuotteen laadun esimerkki.Hyvä happigeneraattorin käyttöikä voidaksemme varmistaa kymmeniä tuhansia tunteja.Zhejiang Yuanda Air Separation Equipment Co.Ltd.is on erikoistunut PSA-paineilman erotuslaitoksiin ja niihin liittyviin Kiinan paineilmanpuhdistusratkaisuihin.


Tuotteitamme on noin 200-sarjassa, ja niissä on erilaisia PSA- ja kalvotyyppi- / happigeneraattoreita, typen / hapen erikoispuhdistuslaitteita, teollisuuden ilmankostuttimia ja puhdistusjärjestelmiä sekä niihin liittyviä laitteita jne.


Tänä vuonna kiinnitämme suurta huomiota kansainvälisten markkinoiden kehittämiseen, jotta saat parhaan hinnan kuin koskaan, tervetuloa käymään ja tiedustelemaan.

Sähköposti: sales@ydget.com  

Yhteystiedot: Jane + 86-13588376592 → WhatsApp & Wechat