Etusivu > Uutiset > Sisältö

Typpikaasun valmistusmenetelmä

Dec 13, 2017

1. avaaminen

1.1. sammuta kylmäkuivaimen virransyöttö, esihiilellä 3-5 minuuttia.

1.2. ilmakompressori on auki ja paineilmaa käsitellään kylmäkuivaimella ja suodatetaan ilmasäiliöön ja painemittari osoittaa asteittaista nousua.

Kun 1.3. nousee 0,6 MPa: een, käännä virtakytkin ohjauskoteloon ja käynnistä paineenkytkentä adsorptiotyppikomponentti ja sitten normaali käyttötila.

Kun typpisäiliön paine saavuttaa 0,6 MPa, kierrä hitaasti 1,4. avoin ilmaventtiili. Sitten voimme tutkia virtausmittarin uimurin nousua ja säätää typpivirtausnopeutta käyttäjän kysynnän virtaukselle.

1.5. avaa näytteenottoventtiili, virtaus ilmastointi 400ML / min, kyselyn analyysi typpipitoisuus tavoite laite, kiinnitä huomiota näytteen virtaus ei ole liian suuri, mahdollisimman pieni, paine on 0,1-0,2, puoli tuntia sen jälkeen, kun yleisesti, stabiilissa tilassa, typpikaasun virtauksen säätöventtiilin säätö, käsittelyn typpipuhtaus.

Kun 1.6. Järjestelmä toimii, tarkkaile typpisysteemin kytkemistä (joka voidaan muuttaa painemittarin osoittamalla tavalla ja toimintaprosessin toimintanäyttö).

2. sammutus

Normaali pysäköintipaikka 2.1. laitteet

A) suljetun typpikoneen virtakytkin.

B) Suljetut typpiventtiilit, muiden venttiilien ei tarvitse olla suljettuina. Jos venttiilit eivät ole tarpeellisia pitkään, venttiilit suljetaan.

C) suljetun kylmäkuivurin virtakytkin.

D) suljetun ilmakompressorin virransyöttö (kuten muiden laitteiden ilmakompressori ei tarvitse sammuttaa).

E) suljettu typenvalmistuskoneen paineilmaventtiiliin.

F) katkaise järjestelmän virransyöttö, jos se ei ole tarpeellinen pitkään aikaan

2.2. hätäpysäytysprosessi

A) suljetun typpikoneen virtakytkin.

B) suljettu virtausmittarin alasvetoventtiili.

C) Sulje ilmakompressorin ja kylmän kuivakoneen virtakytkin. Sulje typpikaasun syöttöventtiili. Sulje paineilmaventtiili, joka syöttää typpikomponenttia. Avaa ilma ja typpipuskurin tyhjennysventtiili tyhjennetään.

3. toiminnan huomio:

Kaasun paineen ja kaasun kulutuksen mukaan 3.1. voi säätää virtausmittarin ja typpivirtausventtiilin eteen virtausmittarin ja virtausmittarin edessä olevaa paineensäätöventtiiliä, äläkä säädä virtausta halutulla tavalla laitteen normaalin toiminnan varmistamiseksi.

3.2. ilmanottoventtiili ja typpikaasua tuottava venttiili eivät saisi olla liian suuria varmistaakseen parhaan puhtauden.

3.3. virheenkorjaus säädä hyvä venttiili ei pyöri vapaasti, jotta vältetään puhtauden vaikutus.

3.4. Älä siirrä mielivaltaisesti sähköosia kaappiin, älä mielivaltaisesti pneumaattista putkiventtiiliä,

3.5. käyttäjän on pidettävä painemittari tutkittavalle koneelle ja tehtävä päiväraportti paineen muutoksesta laitteiston analysointia varten.

3.6. tutkii säännöllisesti ulostulopaineen, virtausmittarin osoituksen ja typpipuhtauden. Verrattuna suorituskyky-sivun arvoon havaitsemme, että ongelma on ratkaistu ajoissa.

3.7. täytä päivittäiset käyttötulokset.Zhejiang Yuanda Air Separation Equipment Co.Ltd.

Lisää: Gaoqiao Industrial Zone, Hangzhou, Zhejiang, Kiina 311402

Sähköposti: sales@ydget.com

Yhteystiedot: Jane Qian + 86-13588376592

Puh: + 86-571-61712588

Fax: + 86-571-61712599