Etusivu > Uutiset > Sisältö

Happigeneraattorin työskentelyperiaate ja käytä joukkoa

Mar 22, 2018

Teollisuuden happeen generaattorin periaate on ilman erotustekniikan käyttö, ensinnäkin ilmakehän, joka koostuu eri kaasun ja nesteen tiheydeltään pakatusta kierrätysilman kondensaatiopisteestä tietystä lämpötilasta, oikaisusta ja edelleen; Kotitalouksien happigeneraattorin toimintaperiaate: molekyyliseulan fysikaalinen adsorptio ja desorptiotekniikka. Happikone on täynnä molekyyliseuloja, jotka voivat imeytyä typpeä ilmassa paineistettaessa. Jäljelle jäänyt imeytymätön happi kerätään talteen ja puhdistetaan siitä, että siitä tulee erittäin puhdasta happea.

Toimintaperiaate: suuret ilmanerotuslaitteiden yleiset rakenteet niin, että voin tehdä happea, typpeä ja muita kaasuja kokonaan korvaamaan lämpöä kiipeilyn ja putoamisen aikana, tislaus, tislaus on typpi- ja happiperäisen volatiliteetin periaate, siirtymistä, jotta puhdistuksen tarkoitus saavutetaan.

Teollinen happi, hapen kysyntä pienten ja keskisuurten, myös käyttää PSA happea, mukaan lukien PSA happea tuottava ja VPSA happea tuottava prosessi, käyttöperiaate on käyttää tehokkaasti erottaa typen happea adsorbentti typpeä adsorptiota, adsorptio desorption regeneraatiotaika, jaksollinen toiminta, kaksi tai useampia adsorptiotornteja rinnakkain, saavuttamaan tavoite jatkuvan hapen tuottamiseksi.

Home-hapen generaattori, molekyyliseulan adsorptiota helpotuksessa, kun typpipäästöt ilmassa ympäristöön, seuraava kerta kun valmistellaan typen ja hapen paineistamista ja adsorptioon, koko prosessia jaksolliselle dynaamiselle syklille, molekyyliseulaa ei kuluteta.

"Happisyöttölaite" tarkoittaa hapen kerääjää. Tavallisesti markkinoilla on kaksi erilaista hapenkerääjää: yksi on käyttää molekyyliseuloja hapen tuottamiseen, yksi on käyttää "happea" tai "happipitoista kalvoa" hapen tuottamiseksi.

Japanin matsushita-sähköteollisuusyrityksen "happea rikas membraani" kehitti suurivirtaisen hapen rikastamiskalusteknologian massatuotannon, ja neljän kalvonlaatyypin virtausnopeus on kehitetty tammikuusta 1986 lähtien laitteen aloittamiseksi. Ensimmäistä ei sovelleta hapen generaattori on happea rikastettu ilmastointi, Kiina 1990-luvun loppupuolella, yhtiö toivoo myös tuottaa happea rikastettu ilmastointi käyttöön kalvo teknologia happea, mutta koska nopeus hapen ilmassa ei ole, voimme ajatella nopea, happea rikastettu ilmastointi on vain kikka, ei nähty. Japanin kauneus, myöhemmin matsushita suunnattu kauneus markkinoilla kehittää keskittyminen 30 prosenttia 3 litraa happea happea happipitoisuus, käynnisti markkinoiden ja on tyytyväinen japanilaiset tytöt, myynti on erittäin hyvä. Pienellä molekyyliteknisellä tekniikalla edistyminen, hapen rikastetun membraanigeneraattorilevyn etu heikkenee, vaikka panasonic-yhtiö alkoi vuonna 2008 poistaa happea membraanisen happigeneraattorin tuotannon panasonic, mutta ei koskaan tehnyt happipitoista membraanigeneraattoria, jota käytetään sairaanhoidon tai terveydenhuollon alalla.

Sovellettava väestö: happihoitokone happihoitoon ja happihoitoon:

Hengityselimet: keuhkokuume, keuhkoputkentulehdus, krooninen keuhkoputkentulehdus, virusten hengitystieinfektio, astma, keuhkolaajentuma, keuhkosairaus jne.

Sydän- ja verisuonitaudit: verenpainetauti, sydänsairaus, sepelvaltimotauti, sydäninfarkti, aivohalvaus, aivoiskemia, aivojen huimaus, ateroskleroosi jne.

Plateau -hypoxia-tauti: keuhkojen turvotus, akuutti vuoren sairaus, krooninen korkean vuoren sairaus, ylätaso koomaan, tasangon hypoksia jne. Happigeneraattori

Ihmiset, jotka ovat alttiita hypoksiaan: keski-ikäiset ja vanhukset, raskaana olevat naiset, pitkät mielenterveystyöntekijät, yrityksen työntekijät ja valtion elinten jäljettömiöt; Ihmiset, jotka ovat harjoittaneet maanalaisia tai rajoitettuja avaruusoperaatioita pitkään ja jotka ovat ylittäneet ja käyttäneet happea jne.

Muut ihmiset tarvitsevat happea: ihmiset, joilla on heikko kehon immuniteetti, lämpöhalvaus, kaasun myrkytys, huumeiden myrkytys jne.