Etusivu > Uutiset > Sisältö

Pressure Swing -adsorptiotyyppi Typen valmistuskone

Aug 18, 2017

Hapen leviämisen nopeus hiilimolekyyliseulan huokosissa on paljon korkeampi kuin typen. Kun adsorptio ei ole tasapainossa, typpi rikastuu kaasufaasissa, ja hiilinanoputkia käytetään adsorbentteina. Ylös, lopullisen typen muodostuminen. Ja sitten vähennetään ilmakehän paineeseen, adsorbentin desorptiota hapen adsorptioon ja muihin epäpuhtauksiin regeneroinnin saavuttamiseksi

Toimintaperiaate

PSA-typpigeneraattori perustuu paineherkkyysadsorption periaatteeseen, korkealaatuisen hiilimolekyyliseulan käyttö adsorbenttina, tietty mekaaninen vaikutus, hapen hiilimolekyyliseulan huokosten diffuusionopeus on paljon suurempi kuin typpi, kun adsorptio on Ei tasapainotettu, typpi kaasulla Kasvoi lopullisen typen muodostumiseen. Ja sitten pienennetään ilmakehän paineeseen, adsorbentti desorptiota hapen adsorptiota ja muita epäpuhtauksia regeneroinnin saavuttamiseksi. Yleensä järjestelmässä on kaksi adsorptiotornia, torni adsorptio typpituotanto, toinen torni desorptio regenerointi kautta PLC-ohjelman automaattinen ohjaus, niin että kaksi saraketta vuorottelevat syklin työtä jatkuvan tuotannon laadukkaita typpeä varten. Paine, kuivan paineilman puhdistuksen jälkeen, paine-adsorption adsorbointiin, dekompressiodysorptiota.

Käyttöalueet

PSA, typpi, voidaan käyttää laajasti kemian, elektroniikan, tekstiili-, hiili-, öljy-, maakaasua, lääke-, elintarvike-, lasi-, koneet, jauhemetallurgia, magneettiset materiaalit ja muut teollisuudenalat.


Zhejiang Yuanda Air Separation Equipment Co.Ltd.

Lisää: Gaoqiao Industrial Zone, Hangzhou, Zhejiang, Kiina 311402

Sähköposti: sales@ydget.com

Yhteystiedot: Jane Qian + 86-13588376592

Puh: + 86-571-61712588

Fax: + 86-571-61712599