Etusivu > Uutiset > Sisältö

PSA-hapen generaattori

Jun 22, 2017

PSA: n teollisuuden hapen generaattoriosat :

1, paineilman puhdistuskomponentit

Ilmakompressori, joka tuottaa ensin paineilmaa paineilmanpuhdistuskomponentteihin, paineilmaa ensin putkilinjan suodattimella, jolla poistetaan suurin osa öljystä, vedestä, pölystä ja sitten pakastekuivurilla lisäveteen, hienojakoiseen suodattimen rasvanpoistoon, pölyyn Hienojakoisen suodattimen, jota seuraa puhdistuksen syvyys. Järjestelmäolosuhteiden mukaan Reid suunnitteli joukon paineilmanpoistoainetta, jota käytetään ehkäisemään jäljitetyn öljyn tunkeutumisen mahdollinen syntyminen molekyyliseulalla riittävän suojan aikaansaamiseksi. Tiukat ilmanpuhdistuskomponentit varmistavat molekyyliseulan käyttöiän. Puhdista ilmaa, jota käsitellään tällä yksiköllä, voidaan käyttää instrumentti-ilmaa varten.

2, ilmatankki

Ilmastosäiliön vaikutus on vähentää ilmavirtauksen pulssiota ja lieventää järjestelmän paineen vaihtelua siten, että paineilmaa ohjataan tasaisesti paineilman puhdistuskomponentin kautta öljyveden epäpuhtauksien poistamiseksi riittävästi ja vähentää Seuraavan PSA-happi-typen erotusyksikön kuormitus. Samanaikaisesti se tarjoaa myös suuren määrän paineilmaa, joka tarvitaan PSA-happi-typen erotuslaitteen nopeaan lisääntymiseen adsorptiotornissa, niin että adsorptiotornissa oleva paine nousee nopeasti työpai- neeseen. Laite on luotettava ja vakaa.

3, happea ja typpeä erottava laite

Omistettu molekyyliseulan adsorptiotorni, jossa A, B kaksi. Kun puhdas paineilma A-tornin sisääntulopuolelle molekyyliseulan läpi virtauksen ulostulopuolelle, N2 on sen adsorptiota, adsorptiokannen ulostulossa olevan tuotteen happea poistuu. Jonkin ajan kuluttua molekyyliseula A-tornissa on kyllästynyt. Tällä hetkellä torni pysäyttää automaattisesti adsorption, paineilman B-torni typpi- ja happea varten sekä tornimolekyyliseulan regeneroinnin. Molekyyliseulan regenerointi saavutetaan alentamalla nopeasti adsorptiokolonni adsorboidun N2: n ilmakehään adsorbointiin. Kaksi tornia vuorotellen adsorption ja regeneraation, täydellisen hapen ja typen erottamisen, jatkuva hapen tuotanto. Edellä mainittua prosessia ohjataan ohjelmoitavalla ohjaimella (PLC). Kun asetetun arvon happipisteen happitaso, PLC-ohjelma, automaattinen sulkuventtiili aukeaa, happi tyhjenee automaattisesti, jotta happi ei pääse virtaamaan kaasupisteeseen. Kun kaasu tuuletetaan, kohina on alle 75 dBA äänenvaimentimen avulla.

4, happipuskurisäiliö

Happipuskurisäiliötä käytetään typen ja hapen erotusjärjestelmän erottaman hapen paineen ja puhtauden tasoittamiseen varmistaen hapen jatkuvan syötön. Samalla kun adsorptiotorni toimii kytkimen jälkeen, se osaa oman kaasunsa takaisin adsorptiotornille, toisaalta auttamaan adsorptiotornin tehostamista, sillä on myös rooli suojassa sängyssä. Laitteiden työprosessi on erittäin tärkeä prosessi tukeva rooli.


Zhejiang Yuanda Air Separation Equipment Co.Ltd.

Lisää: Gaoqiao Industrial Zone, Hangzhou, Zhejiang, Kiina 311402

Sähköposti: sales@ydget.com

Yhteystiedot: Jane Qian + 86-13588376592

Puh: + 86-571-61712588

Fax: + 86-571-61712599