Etusivu > Uutiset > Sisältö

Osto ja valinta typen keitin

Jan 21, 2018

Ennen kuin päätät yksittäiset vaatimukset ja eritelmät eli typen tulokset per tunti, puhtaus typpeä, paine ja kastepiste, teemme kattavan vertailevan analyysin suorituskyky ja ominaisuudet typen Mikä kone ja tehdä oikea valinta vallitsevat ympäristöolot.

Typen vaatimukset eri toimialoilla

Metallurgia- ja jalostusteollisuuden metalli

Joitakin nämä teollisuuden tarve typen enemmän kuin 99,5 % puhdasta, ja jotkut vaativat laadukkaita typen puhtaus yli 99.9995 % ja kastepiste alle -65 C.

B kemianteollisuuden ja uusi teollisuus

Typen puhtaus ei ole korkea, ja paljon puhtauden on 98 prosenttia.

C elintarvike- ja lääketeollisuus

Typen kysyntä ei ole korkea elintarviketeollisuudelle, 98 % puhtaus Elintarviketeollisuus täyttää vaatimukset ja lääketeollisuuden vaatii yleensä 99,99 % puhdasta typpeä.

D elektroniikkateollisuus

Typen vaatimukset ovat yleensä suurempi, yleensä 99,9 % tai 99,99 % ja yli 99,99 % typpeä.

Outlet-paine- ja määrä typpeä keitin riippuvat asiakkaan itsensä vaatimukset. Pakollinen typen outlet paine- ja korko eroavat kunkin asiakkaan tuotantoprosessin ja laitteelle koon. Asiakkaat täytyy valita sopiva vienti paineita ja virtaus niiden omista lähtökohdista.

Vertailu eri typen valmistuskoneet:

1, syvä kylmä ilma erottaminen typen keitin

Kryogeeniset airseparation typpi-typpi on perinteinen menetelmä, vuosikymmenen historia. Se on valmistettu Ilmastointi raaka-aineena, pakattu ja puhdistettu ja sitten nesteytetty lämmönvaihdon liquefy ilmaan. Nestemäinen ilma on pääasiassa sekoitus Nestehappi ja nestemäistä typpeä. Nestemäisen hapen ja nestemäistä typpeä kiehumispiste on erilainen (1 ilmakehän paineessa entisen kiehumispiste on-183 C, jälkimmäinen on -196 C) ja typpi on erotettu nestemäinen ilma tislaus. Kryogeeniset Ilmastointi erottelujärjestelmä on monia etuja, kuten suuri alue, monimutkainen typen palveluja, suuria investointeja kalustoon, korkea pääoman rakentaminen maksaa, korkea juoksevia kuluja, hidas kaasuntuotanto (12 ~ 24 h), korkea asennusvaatimukset ja pitkän käyttöajan, ja toiminta on varsin monimutkainen. Laitteet, asennus ja pääoman rakentaminen, investointien laajuuden 3500Nm3 tekijöistä / h laitteen samasta eritelmästä PSA on 20-50 prosenttia alhaisempi kuin kryogeeniset ilmaa erottaminen yksikkö. Syvä kylmä ilma erottaminen kasvi on laajamittainen teollinen typen viljelyyn soveltuvia ja keskisuurten ja pienten mittakaavojen typen tehdä näyttää kannattavaa.

2, paine swing adsorptio typen keitin

Ilmastointi raaka-aineena ja hiilen molekyylitason sieve kuin adsorptiokerroksen ja periaatteella paine swing adsorptio, erotettu typpi ja happi valikoiva adsorboitumisesta happea ja typpeä carbon molekyylitason sieve menetelmä tunnetaan yleisesti PSA typpeä. Tämä menetelmä on uusi teknologia varauksen, typpi, jonka kehittynyt nopeasti 70-luvulla. Verrattuna perinteiseen TYPPIMENETELMÄ, se on yksinkertainen prosessi, automaattisten toimintojen Nopea kaasuntuotanto (15 ~ 30 minuuttia), alhainen energiankulutus, tuotteiden puhtautta monia voidaan säätää käyttäjän tarpeiden mukaan, helppokäyttöinen ja huolto, pienet käyttökustannukset, vahva sopeutumiskykyä ja muut ominaisuudet laitteen, se on melko 1000Nm3 / h seuraavat typen laitteet kilpailukykyä, enemmän pienten ja keskisuurten yritysten typen käyttäjien PSA typpeä on tullut menetelmä pienten ja keskisuurten käyttäjien valinnanvapauden.

3. kalvo typen keitin

Ilmalla raaka tietty paine tilanteessa kaasun käyttöä hapen ja typen erilaisen luonteen tunkeutuminen luokitus eri happea ja typpeä erottaminen kalvo. Verrattuna typen laitteita on yksinkertaisempi rakenne, pienempiä, vähemmän huoltoa ei kytkentä venttiili, kaasuntuotanto nopeammin (alle 3 minuuttia), on kaliumkloridiliuosta etuja, se soveltuu erityisesti typen puhtaus on enintään 98 % pk -typpeä käyttäjät on Taatusti toiminto hinta-laatusuhde. Kun typen puhtaus on yli 98 %, on enintään 15 prosenttia suurempi kuin saman eritelmän PSA typen keitin mutta keitin kalvo typen puhtaus ei ole korkea.