Etusivu > Uutiset > Sisältö

Typpigeneraattoreiden turvallisuusohjeet

Jul 17, 2018

Typpigeneraattori on erittäin puhdasta typpeä tuottava laite teolliseen käyttöön, ja se on typen hyökkäyslaite, jonka on suunnitellut ja valmistanut erittäin puhdas typpigeneraattori painevaihteen adsorptioteknologian mukaisesti. Käyttämällä materiaalina ilmaa, käyttämällä adsorbenttina korkealaatuista hiili-molekyyliseulaa, käyttäen paine-swing-adsorptiota (PSA), käyttämällä mikrohuokoisia molekyyliseuloja adsorboimaan selektiivisesti ilmaa hapen ja typen tarkoituksen saavuttamiseksi.

Typenvalmistuslaitteella on yksinkertainen prosessi, korkea automatisoitumisaste, nopea kaasuntuotanto (15-30 minuuttia), alhainen energiankulutus, ja tuotteen puhtausaste erittäin puhdasta typpigeneraattoria voidaan lähettää käyttäjän vaatimusten mukaan suuressa alue, ja käyttö ja ylläpito ovat käteviä ja toimivia. Pienet ja keskisuuret typen käyttäjät suosivat yhä enemmän halpojen ja laitteiden mukavan sopeutettavuuden ominaisuuksia.


Typenvalmistuslaitteita on käytettävä suhteellisen puhtaassa ilmanvaihdossa, jossa on vähemmän pölyä, vähemmän pölyä, ei vettä, tiputusta ja ehkä puhtaissa tienvarsissa. Puhutaanpa typpigeneraattorin turvatoimenpiteistä:

1. Tarkasta huolellisesti koko typen valmistuslaite ennen koneen käynnistämistä ja tunnusta, että ilmakompressorissa ei ole mitään, osia tai muita esineitä.

2. Kun typpigeneraattoria suositellaan, tuuletusventtiilin tulee olla tyhjässä tilassa, jotta vältetään ilmakompressorin ylipaine.

3. Hitsausta ei saa suorittaa lähellä öljypiirijärjestelmää, eikä mitään paineastiaa saa korjata hitsaamalla tai muulla tavalla.

4. Tarkista turvalaitteiden (kuten turvaventtiilin) luotettavuus.

Kuten 5 on esitetty, typentuotantolaitteiden huolto ja kunnossapito on sopeutettava, jos laitteisto sammuu, virta katkeaa.