Etusivu > Uutiset > Sisältö

Teknisen kehityksen hapen generaattori

Mar 13, 2018

Ensinnäkin vuonna 1958 Skarstorm patentoitu ja soveltaa sitä erottamaan ilma. Samaan aikaan Gerin DE Montgareuil ja Domine ovat myös patentinhakua Ranskassa. Ero näiden kahden välillä on että Skarstorm kiertää bed kerros jälkeen adsorptio, ja sitten käyttää joitakin pienpaine valossa tuoteosat pestä ja desorption vaikka gerin domine velkasaneerauksen tyhjiö-pumppaus ratkaisu.

Vuonna 1960, teollisuuden asennus ilmakaasunjalostamo suuri paine - paine adsorptio valmistui.

Toipumassa n alkane kerosiinia tisleen oli valmis vuonna 1964 toipumassa puhtautensa reformoinnista teollisuusbensiinin ja nimetty Isosiv prosessi.

Vuonna 1966 neljä tower-prosessilaitteiston rakennettiin tekniikalla paineen muutos adsorptio tekniikka. Jälkeen 1970-luvulla usean tower toimintaa yli neljä tornia hyväksyttiin ja suuressa mittakaavassa ja suuren mittakaavan tehtiin.

Vuonna 1970 rakennettiin teollisuuden laitteet erottamisoikeus happea, jota käytettiin ympäristönsuojelun teollisuuden jätevesien biologinen ja biokemialliset tarpeisiin. Samaan aikaan sitä käytetään laajalti n-Alkaanit ote teollisuusbensiinin ja isomerization isomerization tuotteiden lisäämisestä bensiini jakeet parantaa octane Hysomer-prosessin.

Vuonna 1975 prosessi käyttää hiilen molekyylitason sieve imeytyä typen kehitettiin ja teollistumisen kehitettiin vuonna 1976. Tällöin teknologia tyhjiö typen valmistelun hyväksyttiin käyttämällä 5A zeoliitti molekyylitason sieve. 1983 Saksa tuotti hyvä carbon molekyylitason sieve typpeä. 1979 noin puolet ilmankuivaimet käyttivät Skarstrom's paine vaihtelee adsorptioprosessissa. Muuttuja kovistaa adsorptio on tehokkaampi kuivaus ilma- tai teollisuuden kaasuja kuin lämpenemisen adsorptio. Kehitettiin 1980 nopeasti paine adsorptio muutosprosessin (tunnetaan myös nimellä parametri pumpun paine adsorptio).

1990-luvulta lähtien koska jännitystä sähköenergian paine paine maa-aineksen ja happea on miehittänyt paikka teräksentuotannon ja muilla aloilla.