Etusivu > Uutiset > Sisältö

PSA kehittäminen

Mar 17, 2018

Viime aikoina kehittänyt uuden teknologian. Keksi Skarstrome et al. vuonna 1960, se oli ensisijaisesti teollisesti kuivaus ja vety ilmanpuhdistus. Jälkeen 1970 se on kehitetty Ilmastointi hapen tuottaa tai typpeä. Jälkeen 1976 oli onnistuneesti kehitetty käyttäen carbon molekyyliseulojen tai alipaine swing adsorptio zeoliitti molekyyliseulojen tuottaa happea tai typpeä. Toteutettiin 1980, yhden hengen vuode. PSA adsorptio lääkinnällistä happea tuotantoon.

Adsorptio erottaminen on adsorbenttien, jotka erottavat vain erot adsorptio ja päätöslauselman valmiuksia erityisesti kaasun käyttö. Tämän prosessin edistämiseksi on yleisesti käytetty paine ja tyhjiö menetelmiä. Hapen tuotanto molekyylitason sieve paine swing adsorptio mekanismi ja erottelu ilmaa on typpeä molekyylitason sieve adsorptio-affiniteetti on suurempi kuin happea erottamaan happea ja typpeä; Toinen on käyttää hapen carbon molekyylitason sieve micropore järjestelmän kapea huokoset. Diffuusio on suurempi kuin diffusion oksidien, jotta happea ja typpeä voi erottaa olosuhteissa kaukana tasapainosta.

Paine swing adsorptio hapen, typen huoneenlämmössä, prosessin paine adsorptio / ilmakehän analyysi tai ilmakehän adsorptio / pölynimuri analyysi kaksi, yleensä valitun molekyylitason sieve zeoliitti happea, hiiltä molekyylitason sieve typpeä. Vuonna 1991 Mitsubishi Heavy Industries Japanissa valmistettu maailman suurin PSA happea plant, hapen tuotannon pääsee 8650m 3/h. 1990-luvulta lähtien PSA/VPSA happipullot tuotanto Kiinassa on vähitellen sarjoitettu. Viime vuosina on yhä laajalti käytetty litium-pohjainen molekyyliseulojen, koska niiden vakaa ja tehokas suorituskyky. Kannabishartsia laitteet on saavutettu. Adsorptio painelaite on 40700m 3/h maksimiteho, happea puhtaus ≥ 90 % ja tuotteen hapen kulutuksen 0.32~0.37kw.h/m3.