Etusivu > Uutiset > Sisältö

Typen generaattorin suunnittelun paineentasausprosessin välttämättömyys

May 25, 2018

Tämäntyyppisen typpigeneraattorin tietämys ja ymmärrys energiaa säästäville typpigeneraattoreille merkitsee sitä, että seuraavaa työtä jatketaan tällä tuotteella, koska tämä on mitä me kaikki toivomme. Edistyminen, sen oppimispolulla, antaa myös kaikille mahdollisuuden saavuttaa odotetut oppimistavoitteet ja -vaatimukset mahdollisimman nopeasti.

1. Onko tarvetta suunnitella paineentasausprosessi energiansäästöön perustuvissa typpigeneraattoreissa?
Typpigeneraattoreissa käytettävien, energiansäästöisten typpigeneraattoreiden riippumatta siitä, onko ne tarpeen suunnitella yhtenäinen prosessi, riippuu todellisesta tilanteesta ja tarpeista. Joten tätä kysymystä ei ole helppo vastata. Jos käytetään paineentasausprosessia, typpikaasun puhtaus ja molekyyliseulan käyttö voidaan tehokkaasti parantaa. Siksi se voi tuoda tiettyjä etuja.

2. Jos ilmakompressorissa ilmenee ongelmia, vaikuttaako se energiaa säästävien typpigeneraattoreiden normaaliin toimintaan?
Jos ilmakompressorissa ilmenee ongelmia, sillä on tietyt vaikutukset energiaa säästävien typpigeneraattoreiden normaaliin toimintaan, ja sillä voi olla jopa vakavia seurauksia. Joten tässä kysymyksessä vastaus on kyllä. Erityinen vaikutus on se, että typpigeneraattorien typen tuotanto paine ei saavuta standardia.

3. Onko energiansäästöinen typpigeneraattori sama kuin tavallinen typpigeneraattori typpituotannon periaatteessa?
Typen tuotannon periaatteena energiaa säästävistä typpigeneraattoreista perustuu erityisesti painekytkentä adsorption periaatteeseen ja se käyttää korkealaatuisia molekyyliseuloja adsorbentteina tietyn typpipuhtauden saamiseksi ilmasta tietyllä paineella. Näin ollen tästä näkökulmasta se on sama kuin tavallinen typpigeneraattori, mutta sitä vähennetään energiankulutuksessa, jotta se heijastaisi sen energiatehokkuutta.

Edellä mainitut kysymykset liittyvät kaikki energiaa säästäviin typpigeneraattoreihin, ja se on myös jotain, jota meidän kaikkien on hallittava, koska se on välttämätön tietämys tämän tyyppisen typpigeneraattorin kattavasta ymmärtämisestä. Siksi oikea vastaus annetaan siten, että Jokaisella on oikea käsitys ja osaa vastata siihen sen sijaan, että hän ei tiennyt mitä tehdä ja aiheuttaisi siten tarpeettomia ongelmia tai ongelmia.