Etusivu > Uutiset > Sisältö

Työn muodostamisprosessin välttämättömyys - Making Machine

May 06, 2018

Typpikomponentti on eräänlainen energiaa säästävä typpikomponentti, sen tietämys ja ymmärrys, joka on oppinut työskentelemään tämän tuotteen osalta. Seuraavassa jatketaan, sillä toivomme, että voitte edes tien päällä tapahtuvaan tutkimukseen sekä antaa ihmisille mahdollisuuden saavuttaa oppimistavoitteet ja -vaatimukset mahdollisimman pian.

1. Onko energiaa säästävän typpigeneraattorin yhtenäinen paineprosessi tarpeen suunnitella?

Tarvitaan todellinen tilanne ja tarve suunnitella energiaa säästävä typpikone typpikoneessa. Joten, tämä on huono kysymys. Jos yhtenäinen paineen virtaus on hyväksytty, typpipuhtautta voidaan tehokkaasti parantaa ja molekyyliseulan käyttöaste voidaan parantaa. Siksi se voi tuoda mukanaan joitain hyötyjä.

2. Jos ilmakompressorilla on ongelma, vaikuttaako se energiansäästötoimittajan normaaliin toimintaan?

Jos ilmakompressorissa ilmenee ongelmia, sillä on tietty vaikutus tavallisen energiansäästökoneen normaaliin toimintaan ja sillä voi olla jopa vakavia seurauksia. Joten, tässä kysymyksessä vastaus on kyllä. Ja sen erityinen vaikutus on tehdä typpikoneesta typenpaineen alittavuus.

3. Energiaa säästävä typpikomponentti, se on typpipäätöksen periaatteessa, onko se sama kuin tavallinen typpikomponentti?

Typpikoneen energiaa säästävä typenkehitysperiaate perustuu erityisesti painekytkentä adsorption (psa) periaatteeseen ja käyttää molekyyliseulan korkeaa laatua adsorbenttina tietyllä paineella tietystä typen puhtaudesta ilma. Joten tästä näkökulmasta se on sama kuin tavallinen typpigeneraattori, mutta sitä vähennetään energiankulutuksen suhteen, jotta se heijastaisi sen energiatehokkuutta.

Edellä mainittu ongelma koskee energiaa säästävää typen valmistusta ja myös meidän kaikkien on ymmärrettävä, koska se on kattava ymmärrys tämäntyyppiseen typpikomponenttiin tarvittavaan tekniseen tietämykseen, joten se antaa oikean vastauksen, jotta jotta kaikilla on oikea ymmärrys ja osaa vastata, ei tiedä miten, siis tarpeettomia ongelmia tai ongelmia.