Etusivu > Uutiset > Sisältö

Ilmankuivaimen tarkoitus

May 15, 2017

Ilmakuivaimen on mekaaninen laite, joka käyttää lämpöenergiaa kosteuspitoisuuden alentamiseksi materiaalin kuivaamiseksi objektin. Materiaalin käytön tai jatkokäsittelyn yhteydessä materiaalin kosteus (yleisesti viittaa kosteuteen tai muihin haihtuviin nestemäisiin komponentteihin) Höyrytys mekaanisten laitteiden hankkimiseksi, joka tuottaa kiinteää sisältöä määritetyllä kosteuspitoisuudella. Ilmakuivain on mekaaninen laite, joka höyrystyy ja kasvaa materiaalin kosteuden (yleisesti viittaa kosteuteen tai muihin haihtuviin nestemäisiin komponentteihin) kiinteän materiaalin saamiseksi määritellyllä kosteuspitoisuudella.

Kuivaajien kuivaus

Kuivumisprosessi vaatii runsaasti lämpöä energian säästämiseksi, eräiden materiaalien korkea kosteuspitoisuus, joka sisältää kiinteitä aineita suspensiossa tai liuoksessa yleensä mekaanista dehydraatiota tai lämmön haihtumista ja kuivuu sitten ilmakuivaimessa kuiva-ainepitoisuuden saamiseksi.

Kuivaamisen tarkoitus on materiaalikäyttöön tai jatkokäsittelyyn. Esimerkiksi puu puumuotin tuotannossa, puun kuivaus voi estää tuotteen muodonmuutoksen, keraaminen aihio kalsinoinnissa ennen kuivausta voi estää lopputuotteen halkeilua. Toinen kuiva materiaali on myös helppo kuljettaa ja varastoida, kuten esimerkiksi ruoan sadonkorjuu tiettyyn kosteuspitoisuuteen, estää hometta. Koska luonnollinen kuivaus ei pysty täyttämään tuotannon kehittämistarpeita, erilaisia mekaanisia ilmakuivaimia käytetään yhä laajemmin.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Zhejiang Yuanda Air Separation Equipment Co.Ltd.

Lisää: Gaoqiao Industrial Zone, Hangzhou, Zhejiang, Kiina 311402

Sähköposti: sales@ydget.com

Yhteystiedot: Jane Qian + 86-13588376592

Puh: + 86-571-61712588

Fax: + 86-571-61712599