Etusivu > Uutiset > Sisältö

Teollisuuden typen kone varokeinojen käyttö

Mar 17, 2018

Ettäteollisuuden typen generaattorion omistettu erittäin puhdasta typen generaattori industrial luokka. Se on typen hyökkäys laite on suunniteltu ja valmistettu mukaan paine swing adsorptio tekniikka. Ilmalla materiaalia ja laadukkaiden hiiltä molekyylitason sieve adsorptiokerroksen, paine swing adsorptio (PSA) periaatetta sovellettiin sekä Mikrohuokoinen molekyylitason sieve käytettiin valikoivasti imeytyä ilmaan saavuttaa aikomusta happea ja typpeä erottaminen.

Typen tuotantolaitteisto on yksinkertainen prosessi, korkeatasoinen Nopea kaasuntuotanto (15-30 minuuttia), automaatio, tuotteen swing adsorptio typen painelaitteen puhtaus, alhainen energiankulutus voi säätää useita mukaan käyttäjän on kätevä ja huolto, erikoisartikkeli-lta alhainen käynnissä kustannus- ja vahva sopeutumiskykyä laitteiden tehdä typen tuotantolaitokset suosittu keskikokoiset ja pienet Typpikaasun käyttäjien keskuudessa. Typen tuottavien laitteiden on käytettävä erityisen hyvin ilmastoidussa huoneessa on pieni pöly, ei kertynyt vettä ja tippuvaa vettä ja voidaan käyttää suhteellisen puhdasta ajorata. Täällä puhutaan yksityiskohtaisesti typpeä kasvien varotoimenpiteet:

1. ennen kuin aloitat koneen, tarkista huolellisesti koko typen ansaitseva aparaatti vahvistamaan, että ei ole työkaluja, osia tai muita kohteita edelleen kompressorin.

2. typen ansaitseva aparaatti alkaessa tyhjentäminen venttiili on tyhjä kunnossa välttää kompressorin työpaine.

3. hitsauksen käyttö ei on suoritettava lähellä öljyn järjestelmä, ja kaikki paineastia ei voi korjata tai hitsaus.

4. Tarkista turvalaitteet säännöllisesti (esimerkiksi varoventtiili) luotettavuutta.

5. huolto ja typen tuotantolaitteiden ylläpidossa on suoritettava olosuhteissa Sammuta ja katkaise virta.Zhejiang Yuanda Ilmastointi erottaminen laitteet Co.Ltd.

Lisää.: Gaoqiao Industrial Zone, Hangzhou, Zhejiang, Kiina 311402

Sähköposti:Sales@ydget.com

Yhteystiedot: Jane Qian + 86-13588376592

Tel: + 86-571-61712588

Faksi: + 86-571-61712599