Etusivu > Uutiset > Sisältö

Mitkä ovat typen generaattorit?

Feb 11, 2017

Typen generaattorit ovat luotettavia markkinoita typpeä. Nimensä mukaisesti nämä koneet on suunniteltu luoda tai luoda, typpeä. Typpi on puhdas, kuiva kaasu. Nämä generaattorit käyttö poistaa ongelmia käsittely kaasupullot. Lisäksi ne maksavat alle kaasupullot. Kaasua käytetään monissa sovelluksissa, mukaan lukien:

Typen generaattorit on monenlaisia erilaisia toimintoja ja ominaisuuksia. Jotkut vaativat vähän tai ei lainkaan huoltoa asennuksen jälkeen. Toiset ovat turvallisuus virrankatkaisu painikkeet ja hälytykset. Vahinkojen mahdollisuudesta poistamaan generaattorit suodatin on vaihdettava säännöllisesti. Nämä suodattimet on muutettava vuosittain asianmukaista huoltoa, ja happi-anturi on vaihdettava kahden vuoden välein.

Typen generaattorit uusinta tekniikkaa käytetään joka käytetään tuottamaan typen kryogeenisten Ilmastointi tislauksesta. Tällöin ilma on pakattu ja sitten puhdistettu sisällä generaattori. Myöhemmin se on jäähtynyt erityinen jäähdytys yksikkö.

Koska ilma kulkee typen generaattorit, se kulkee useita suodattimia. Tämä prosessi aiheuttaa tulla puhdistettu ja jäähtyä vielä enemmän. Happea ja typpeä erotetaan sitten hapen nesteessä. Happi pysyy alareunassa, kun typpi on vielä päälle.

Koko prosessin avulla typen generaattorit uusiutumiskyvyn automaattisesti manuaalista syöttää. Tämä saavutetaan poiketen sisällä generaattorit, alhainen lämpötila, jossa sekoittuu pieni määrä nestemäistä typpeä typen, joka on jo tehty.

Typen generaattorit ovat helposti asettaa ja kalibroitu. Ennen kuin ostat typen generaattori, yksi on ensin kuitattava paineilmakompressori tarjoaako tarvittava määrä puhdastapaineilmanjotta generator toimisi hyvin.