Etusivu > Uutiset > Sisältö

Mitkä ovat happigeneraattorit

Jun 25, 2018

Happigeneraattoreita , jotka tunnetaan myös nimellä happikonsentraattorit , käytetään usein teollisuudessa, kuten ilmailu-, petrokemian- ja meriteollisuudessa. Tämän laitoksen avulla happi voidaan uuttaa ilmasta ja happi voidaan tuottaa suoraan hapen käyttöpaikalla.

Hapen syöttölaite on välttämätön henkilöstön elämän varmistamiseksi suljetussa tilassa. Nykyisin käytettyihin laitteisiin kuuluvat elektrolyyttinen veden syöttölaite, nestemäisen hapen syöttölaite ja kemiallisen hapen lähteen syöttölaite. Jokaisella näistä menetelmistä on omat edut ja haitat. Esimerkiksi elektrolysoidun veden hapenjakelulaitteiden on kuluttava sähköenergiaa työprosessin aikana, ja hapentuotanto tuottaa myös vetykaasua, ja vetykaasun läsnäolo on erittäin epäsuotuisa tekijä suljetuissa tiloissa. Tätä parannettua tekniikkaa on kuitenkin sovellettu sukellusveneisiin, ilmailu-, kemian- ja muihin suuriin avaruusalueisiin. Nestemäisen happisäiliön hapen syöttölaite on helppokäyttöinen ja työprosessissa ei kuluteta melkein sähköenergiaa ja hapen puhtaus on korkea, mutta haittana on, että varastolämpötilan on oltava alle -183 ° C. Tavanomaisilla tekniikoilla on vaikea saavuttaa, ja samalla sen hapen varastointikapasiteetti on rajoitettu, joten se ei sovellu hapen toimittamiseen suurissa tiloissa. Kiinteän hapen generaattori on kemiallinen hapen syöttölaite, joka käyttää kemiallista hapen generaattoria hapen lähteenä. Sillä on etuna pieni tilavuus, suuri hapen varastointi tilavuusyksikköä kohti, ulkoista virtaa ei tarvita käytön aikana, ja sitä käytetään yleensä sukellusvenekampina tai maanalaisena. Suljetut tunnelit, avaruusalukset ja muut pienet ja keskisuuret suljetut tilat, erityisesti edullinen hapen syöttötekniikka suljetuissa tiloissa, joissa ei ole virtalähdettä tai riittämätön virransyöttö


ominaisuudet

1. Ilma on raaka-aine, jossa ei ole apuaineita, se kuluttaa vähemmän virtaa ja hapen tuotantokustannukset ovat alhaiset.

2, vakaa suorituskyky, täydet kaasujohdot ovat matalapainejärjestelmiä, turvallinen ja luotettava toiminta.

3, virtaus säädettävissä, hapen syöttö, alhainen melu.

4, helppo käyttää järjestelmän avulla jatkuvaa happea.