Etusivu > Uutiset > Sisältö

Mihin typpigeneraattoria käytetään

Sep 06, 2018

◆ Öljy- ja kaasuteollisuuden erityinen typpigeneraattori soveltuu typen suojaamiseen, kuljettamiseen, peittämiseen, korvaamiseen, pelastamiseen, kunnossapitoon, typen ruiskuttamiseen ja muihin kenttiin öljyn ja kaasun etsinnässä mantereella, rannikko- ja syvänmeren öljyyn ja maakaasuun hyväksikäyttö. Sillä on korkea turvallisuus, vahva sopeutumiskyky ja jatkuva tuotanto.

◆ Kemianteollisuuden erityinen typpigeneraattori soveltuu petrokemian, hiilikemikaalien, suolakemikaalien, maakaasukemikaalien, hienokemikaalien, uusien materiaalien ja niiden johdannaisten kemialliseen käsittelyyn. Typpeä käytetään pääasiassa peittämiseen, puhdistamiseen, korvaamiseen, puhdistamiseen ja paineen siirtoon. , kemiallisten reaktioiden sekoittaminen, kemiallisen kuidun tuotantosuojaus, typen täyttösuojaus ja muut kentät.

◆ Metallurgisen teollisuuden erityiset typpigeneraattorit soveltuvat lämpökäsittelyyn, kirkkaaseen hehkutukseen, suojaavaan lämmitykseen, jauhemetallurgiaan, kuparin ja alumiinin käsittelyyn, magneettisen materiaalin sintraukseen, jalometallien käsittelyyn, laakerituotantoon ja muihin kenttiin. Se on erittäin puhdasta, jatkuvaa tuotantoa, ja jotkut prosessit vaativat typpeä sisältämään tietyn määrän vetyä kirkkauden lisäämiseksi.

◆ Kivihiiliteollisuuden erityinen typpigeneraattori soveltuu palontorjuntaan, palontorjuntaan, kaasun ja kaasun laimentamiseen hiilen kaivoksessa. Sillä on kolme eritelmää: kiinteä maanpinnan tyyppi, maanpäällinen liikkuva tyyppi ja maanalainen liikkuva tyyppi, jotka tyydyttävät typen kokonaan erilaisissa työoloissa.

◆ Kumirengasteollisuuden erityinen typpigeneraattori soveltuu typpisuojaukseen ja muovaukseen kumin ja renkaan tuotannon vulkanointiprosessissa. Erityisesti kokonaan teräksisten radiaalirenkaiden valmistuksessa uusi typen vulkanointiprosessi on korvannut vähitellen höyry vulkanointiprosessin. Sillä on ominaisuudet korkea typpipuhtaus, jatkuva tuotanto ja korkea typpipaine.

◆ Erityinen elintarviketeollisuuden typpigeneraattori soveltuu ruoan vihreän varastoinnin, ruoan typpitäytteen pakkaamiseen, vihannesten säilömiseen, viinin sulkemiseen (tölkkien) pakkaamiseen ja säilömiseen.

◆ Räjähdyssuojattu typpigeneraattori soveltuu kemikaaleille, öljyille ja maakaasulle sekä muihin paikkoihin, joissa laitteilla on räjähdysturvallisuusvaatimukset.

◆ Lääketeollisuuden erityisiä typpigeneraattoreita käytetään pääasiassa lääkkeiden tuotannon, varastoinnin, pakkaamisen ja pakkaamisen aloilla.

◆ Elektroniikkateollisuuden erityinen typpigeneraattori sopii puolijohteiden tuotantoon ja pakkaamiseen, elektronisten komponenttien tuotantoon, LED: in, LCD-nestekidenäytön, litium-akkujen tuotantoon ja muihin aloihin. Typpigeneraattorilla on ominaisuudet korkea puhtaus, pieni tilavuus, alhainen melu ja alhainen energiankulutus.

◆ Säiliössä oleva typpigeneraattori soveltuu öljy-, maakaasu-, kemian- ja muihin vastaaviin kenttiin, ts. Sillä on ominaispiirteet vahva mukautuvuus ja siirrettävä toiminta.

◆ Ajoneuvoon asennettava siirrettävä typpigeneraattori soveltuu kaivostoimintaan, putkilinjan puhdistamiseen, vaihtoon, hätäapuun, palavaan kaasuun, nestelaimennukseen ja muihin öljy- ja kaasuteollisuuden aloihin. Se on jaettu matalapaine-, keskipaine- ja korkeapaine-sarjaan. Se on liikkuva ja liikkuva. Ominaisuudet, kuten kotitehtävät.

◆ Autorenkaiden typpi- ja typpikoneita käytetään pääasiassa autorenkaiden renkaiden huuhteluun auto 4S -kaupassa ja autokorjaamolla, mikä voi pidentää renkaan käyttöikää ja vähentää melua ja polttoaineen kulutusta.