Etusivu > Uutiset > Sisältö

Mihin PSA-typpigeneraattoria käytetään

Dec 07, 2020

PSA-typpigeneraattori käyttää ilmaa raaka-aineena, hiilimolekyyliseula adsorbenttina, käyttää paineenvaihteluadsorptioperiaatetta ja käyttää hiilimolekyyliseula adsorboimaan selektiivisesti happea ja typpeä typen ja hapen erottamiseksi. Sitä kutsutaan yleisesti PSA-typeksi. Tämä menetelmä on uusi typen tuotantotekniikka, joka kehittyi nopeasti 1970-luvulla. Perinteiseen typpituotantomenetelmään verrattuna sillä on yksinkertainen prosessivirta, korkea automaatioaste, nopea kaasuntuotanto (15-30 minuuttia), alhainen energiankulutus, tuotteen puhtautta voidaan säätää suuremmalla alueella käyttäjän tarpeiden mukaan, käyttö ja huolto ovat kätevä ja toimiva Alhaisilla kustannuksilla ja vahvalla sopeutumiskyvyllä se on varsin kilpailukykyinen typen tuotantolaitteissa alle 1000 Nm3 / h, ja on yhä suositumpi pienten ja keskisuurten typpien käyttäjien keskuudessa. PSA-typen tuotannosta on tullut ensimmäinen valinta pienten ja keskisuurten typpien käyttäjille. menetelmä.


mihin PSA-typpigeneraattoria käytetään

▶ Öljy- ja maakaasuteollisuuden erityinen typpigeneraattori soveltuu typen suojaamiseen, kuljetukseen, kattavuuteen, korvaamiseen, hätäapuun, kunnossapitoon, typen ruiskutukseen ja öljyn talteenottoon mantereen öljyn ja maakaasun hyödyntämisessä, rannikkoalueilla ja syvänmeren alueella öljyn ja maakaasun hyödyntäminen. Sillä on korkean turvallisuuden, vahvan sopeutumiskyvyn ja jatkuvan tuotannon ominaisuudet.


Kemianteollisuuden erityinen typpigeneraattori soveltuu petrokemian, kivihiilikemikaalien, suolakemikaalien, maakaasukemikaalien, hienokemikaalien, uusien materiaalien jne. Ja sen laajennettuun kemiallisten tuotteiden jalostusteollisuuteen. Typpiä käytetään pääasiassa peittämiseen, puhdistamiseen, korvaamiseen, puhdistamiseen ja painekuljetuksiin, kemiallisten reaktioiden sekoittamiseen, kemiallisten kuitujen tuotannon suojaamiseen, typpitäyttöjen suojaamiseen ja muilla aloilla.


Metallurgian teollisuuden erityinen typpilannoitekone soveltuu lämpökäsittelyyn, kirkkaaseen hehkutukseen, suojalämmitykseen, jauhemetallurgiaan, kuparin ja alumiinin käsittelyyn, magneettisten materiaalien sintraukseen, jalometallien jalostukseen, laakereiden tuotantoon ja muille aloille. Sillä on korkean puhtauden, jatkuvan tuotannon ominaisuudet, ja jotkut prosessit vaativat typen sisältävän tietyn määrän vetyä kirkkauden lisäämiseksi.


Hiilikaivosteollisuuden erityinen typpigeneraattori soveltuu palontorjunnan, kaasun ja kaasun laimennuksen aloille hiilikaivoksessa. Siinä on kolme eritelmää: kiinteä maa-tyyppi, maanpäällinen tyyppi ja maanalainen matkaviestintyyppi, joka tyydyttää täysin typpitarpeen erilaisissa työolosuhteissa.


Kumirengasteollisuuden erityinen typpigeneraattori soveltuu typen suojaamiseen ja muovaukseen kumin ja renkaiden valmistuksen vulkanointiprosessin aikana. Erityisesti täysiteräksisten radiaalirenkaiden tuotannossa uusi typpivulkanointiprosessi on vähitellen korvannut höyryvulkanointiprosessin. Sillä on korkean typpipuhtauden, jatkuvan tuotannon ja korkean typpipaineen ominaisuudet.


Elintarviketeollisuuden erityinen typpigeneraattori soveltuu vihreiden viljojen varastointiin, ruoan typpitäyttöpakkauksiin, vihannesten säilytykseen, viinien sulkemiseen (säilykkeiden) ja säilyttämiseen jne


Räjähdyssuojattu typpigeneraattori soveltuu kemikaaleille, öljylle ja maakaasulle sekä muihin paikkoihin, joissa tarvitaan räjähdyssuojattuja laitteita.


Lääketeollisuuden erityistä typpigeneraattoria käytetään pääasiassa lääketuotannon, varastoinnin, pakkaamisen ja pakkaamisen aloilla.


Elektroniikkateollisuuden erityinen typpigeneraattori soveltuu puolijohteiden tuotantoon ja pakkaamiseen, elektronisten komponenttien tuotantoon, LED-, LCD-nestekidenäyttöihin, litiumparistojen tuotantoon ja muille aloille. Typpigeneraattorilla on erittäin puhtaan, pienen koon, hiljaisen ja alhaisen energiankulutuksen ominaisuudet.


Säiliökontissa toimiva typpigeneraattori soveltuu öljyyn, maakaasuun, kemianteollisuuteen ja muihin vastaaviin aloihin, ts. Sillä on vahvan sopeutumiskyvyn ja liikkuvan toiminnan ominaisuudet.


Ajoneuvoon asennettu mobiili typpigeneraattori soveltuu öljy- ja kaasuteollisuuden hyödyntämiseen, putkiston puhdistamiseen, korvaamiseen, hätäapuun, syttyvään kaasuun, nesteen laimennukseen ja muihin kenttiin. Se on jaettu matalapaine-, keskipaine- ja korkeapainesarjoihin. Se on erittäin liikkuva ja liikkuva. Ominaisuudet, kuten kotitehtävät.


Autojen renkaiden typpeä puhdistavia typpigeneraattoreita käytetään pääasiassa typen puhdistamiseen auton renkaista 4S-kaupoissa ja autokorjaamoissa, mikä voi pidentää renkaiden käyttöikää ja vähentää melua ja polttoaineenkulutusta.