Etusivu > Uutiset > Sisältö

Mikä on aktiivinen hiilisuodatin

Jun 22, 2017

Aktiivihiilisuodatin on yleisimmin käytetty vedenkäsittelylaitteisto, koska vedenkäsittelysalentiointijärjestelmä esikäsittely voidaan adsorboida esisuodatukseen ei voida poistaa jäännöskloorissa, voi tehokkaasti taata jälkimmäisen luokan käyttöikä, parantaa vettä Laatu, saastumisen ehkäiseminen, jälkikantaisen käänteisosmoosikalvon, ioninvaihtohartsin ja muun vapaan kloorimyrkytyksen aiheuttaman saastumisen ehkäiseminen. Samanaikaisesti myös adsorboituna pienten molekyylien, kuten orgaanisen aineen ja muiden epäpuhtauksien, hajun, kolonnin ja pigmentin entisestä vuotamisesta, raskasmetalli-ioneilla on selvempi adsorptio ja poisto, mutta sillä on myös rooli vähentää COD-arvoa. Vähentää edelleen RO vettä SDI-arvoa, jotta SDI <5, toc=""><>

1. Aktivoidun hiilen adsorptiosuodattimen sylinteri käyttäen pitkää halkaisijaltaan suunniteltua hydraulista simulointia ja kohtuullisen koon, jonka ominaispinta-ala on yli 1000 neliömetriä / g suuritehoista aktiivihiiltä, siten, että sekä ylempiin tehosteisiin että seuraavaan kerrokseen Korkea tehokkuus adsorptiota ja muita toimintoja, veden puhdistus ja hiilen elämää.

2. Aktiivihiilen adsorptiosuodattimen käsittelyn jäljellä olevan veden klooripitoisuus jää jäljelle: ≤ 0,1 PPM.

3. Veden ruumiin hajua, orgaanista ainesta, kolloidia, rautaa ja jäännösklooria sekä muuta erinomaista suorituskykyä;

4. Vähentyneen veden sameuden, värin, puhtaan veden laadun, vähentää seurantajärjestelmä (käänteisosmoosi, ultrasuodatus, ioninvaihto) on myös erittäin hyvä vaikutus.

Soveltamisala

Laajalti käytetty elintarvikkeissa, lääkkeissä, elektroniikassa, kemikaaleissa, teollisuuden jätevesissä ja muilla teollisuudenaloilla.

1, täyttämään suodattimen tarkkuusvaatimukset hydraulijärjestelmällä estämään tietty määrä epäpuhtauksia järjestelmään;

2, suodattimessa on oltava riittävä lujuus, eikä se vaurioidu painosta;

3, virtauskyky, painehäviö on pieni;

4, helppo puhdistaa ja vaihtaa.


Zhejiang Yuanda Air Separation Equipment Co.Ltd.

Lisää: Gaoqiao Industrial Zone, Hangzhou, Zhejiang, Kiina 311402

Sähköposti: sales@ydget.com

Yhteystiedot: Jane Qian + 86-13588376592

Puh: + 86-571-61712588

Fax: + 86-571-61712599